نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، محمود احمدی نژاد صبح امروز (چهارشنبه) در ادامه سخنان خود در صحن علنی مجلس و در پاسخ به 10 سووال شماری از نمایندگان مجلس از رییس جمهوری گفت: گفته اند' چرا از ایران اسم می برید ؟ این ، موجب تعصبات قومی و ضدیت با ایران شده است . '

رییس قوه مجریه در پاسخ اظهارداشت :‌ ما می گوییم تمام دنیا و تاریخ می دانند كه ملت ایران یك ملت بزرگ است .

' مشی ، نگاه و زندگی ملت ایران متفاوت است این را همه می گویند و من نمی گویم . ملت ایران ادامه راه پیامبر عزیز اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) را در ائمه معصومین می داند، در فرزندان پیغمبر می داند، در انسان كامل متصل به آسمان می داند . ملت ایران عاشق امیرالمومنین است و اهل عاشورا است و اهل نیمه شعبان است. ملت ایران اخلاق و سیاست ، عشق و عقل ، محبت و عدالت ، شجاعت و عزت را با هم دارد . ملت ایران حقیقت طلب است .

رییس جمهوری خاطرنشان كرد: منظور از ایران، یك جغرافیا، قوم و نژاد نیست. ایران گلستان اقوام مختلف است ایران یك فرهنگ است كه صدها میلیون عضو این فرهنگ هستند كه به آن افتخار می كنند و به آن عشق نیز می ورزند.

احمدی نژاد با بیان اینكه ایران یعنی شیوه شیعه علوی و اسلام ناب محمدی اظهار داشت: ما را متهم كردند كه حرف های ما موجب تحریك تعصبات قومی علیه ایران شده است؛ لابد جنگ 8 ساله كه علیه ما به راه انداختند به خاطر حرف های ماست. لابد اینكه 1400 سال علیه ما فتوای قتل می دهند نیز به خاطر حرف های ماست. پول نفت را از ملت فلسطین دریغ می كنند علیه ایران به كار می گیرند و با صهیونیست ها می سازند به خاطر حرف های ماست. اینها غصه های صدها ساله است.

رییس جمهوری ادامه داد: سوال می كنم به نظر شما پاك بودن، تلاش شبانه روزی، خدمتگزاری، دفاع از حقوق ملت، مقاومت در مقابل زیاده خواهان و دست اندازان به بیت المال، مبارزه با مفاسد، ایستادگی برای حقوق ملت، توحید و عدالت، اجرای طرح های بزرگ' هسته ای كردن ایران، فضایی كردن ایران، پیشرفتهای سریع علم و فناوری، اجرای طرح هدفمند كردن یارانه ها، مسكن مهر، سهام عدالت، چند برابر كار عمرانی، بیش از 6و نیم برابر صادرات غیر نفتی، اجرای همه شعارهای همه دولت های قبل، تحمل، سعه صدر و احترام به آزادی، كرامت مردم، عشق به مردم، ترویج مهربانی و عدالت و هزاران خدمت دیگر اسمش انحراف شد.

رییس قوه مجریه خاطرنشان كرد: اگر این گونه باشد تقریبا همه ملت ایران در این خط هستند و اكثربت اعضای حاضر در این جلسه نیز همه در این خط هستند.

رییس جمهوری افزود: شما با این سوال حتما نمی خواستید بگویید كه تعاریف پیامبر اسلام (ص) از ملت ایران كه شما می دانید و من تكرار نمی كنم؛ نعوذ بالله لابد از این موضع بوده است؛ یا اینكه موجب تعصبات قومی شده است.

وی گفت: به ما می گویند كه چرا مثل یك عده ای نیستید. ما از اول گفتیم مشی برخی را قبول نداریم. ما به صراحت اعلام كردیم ما چیز مخفی كه نداریم. ما آمدیم كه قطار مدیریت كشور را به ریل اصلی و خط نورانی امام راحل (ره) و ولایت برگردانیم كه رهبر معظم انقلاب نیز بارها تاكید كرده اند كه این دولت به ریل برگرداند.

احمدی نژاد با بیان اینكه اگر ما در مقابل مطالب سكوت می كنیم، این علامت تایید اتهامات نیست. علامت این است كه ما برای كشور دلسوز هستیم اضافه كرد: می گویند چرا می گویید ایران؟ پس چه بگوییم؟ حق اظهار نظر نداریم، اگر بقیه بگویند مكتب خراسان، مكتب عراق، مكتب اصفهان و یونان ایرادی ندارد؟ من به حكم وظیفه ام باید از آزادی دفاع كنم و به حكم سوگندی كه خورده ام. شما نیز باید همین كار را كنید.

وی تصریح كرد: چرا به عنوان اینكه اعلام نظری شده است این همه جار وجنجال می شود؟ می گویند چرا گفتم ایران؟ اگر آن را نگویم پس چه بگویم؟بگویم انگلیس؟ بگویم آمریكا؟ والله ما ایرانی هستیم. من با صدای بلند اعلام می كنم تا در تاریخ ثبت شود، دنیا نیز ثبت كند كه ایران و تاریخ و عظمت ملت ایران را دوست دارم و به آن افتخار می كنم.

رییس جمهوری خاطرنشان كرد: این چیزی نیست كه ما پنهان كنیم. شما نیز ایران را دوست دارید رو در بایستی نكنید اعلام كنید. دوست داشتن ایران عین انقلابی بودن وعین حزب اللهی بودن است. امام (ره) می گوید كه عشق به وطن، مقدس است.

احمدی نژاد با بیان اینكه چهار نفر از اطراف هجوم می آورند كه ایران را كنار بگذارید گفت: پس كجا را باید بچسبیم؟ والله خدا نیز ایران را دوست دارد. اگر می خواهید با خدا باشید اعلام كنید. ایران كه دعوای قومی نیست. ایران جلوی همه قدرت های دنیا،ایستاده است ؛حرف حق و حرف امامت و ولایت را می زند.

** این دولت بیشترین همكاری را با سایر قوا داشته است

رییس قوه مجریه گفت: این دولت حتی ضعیف ترین قوانین را به خوبی اجرا كرده و اجازه نداده كه تبعات منفی این قوانین، دامن ملت و كشور را بگیرد و بیشترین همكاری را نیز با سایر قوا داشتته است.

وی افزود: تنها دولتی هستیم كه از نمایندگان برای حضور در دولت دعوت كرده ایم. ما صحبتها را ثبت كرده ایم. نمایندگانی كه به دولت آمده اند بیش از مجموع وزرا صحبت كرده اند.

رییس جمهوری در ادامه سخنان خود در صحن علنی مجلس با بیان اینكه این دولت بیشترین همكاری را با سایر قوا داشته است، گفت: 'تنها دولتی هستیم كه از نمایندگان دعوت كردیم تا به دولت بیایند، ما صحبت ها را ثبت كرده ایم. نمایندگانی كه دولت آمده اند بیش از مجموع وزرا صحبت كرده اند. ما هم گفتیم شما صحبت كنید ما هم صحبت می كنیم تا كشور را با هم اداره كنیم.

احمدی نژاد نمایندگان را به سوال قانون گریزی كه مطرح شد، ارجاع داد و گفت: به ما می گویند قانون گریز هستید، به استناد اصل 88 قانون اساسی این سوال مطرح شده است.

رییس جمهوری اظهار داشت: در اصل 88 قانون اساسی آمده است؛ در هر مورد كه حداقل یك چهارم كل نمایندگان مجلس شورای اسلامی از رییس جمهور یا هر یك از نمایندگان از وزیر مسوول در رابطه با یكی از وظایف آنان سوال كند، رییس جمهور یا وزیر، موظف است در مجلس حاضر شود و به سوال پاسخ دهد.

احمدی نژاد با اشاره به اینكه در اصل 88 در مورد یكی از وظایف رییس جمهور و وزرا اشاره شده است، خطاب به نمایندگان مجلس گفت: در یكی از این سوالات آیا شما گفته اید كه در مورد كدام وظایف رییس جمهوری سوال كرده اید، اكثر این سوالات یا در مورد اختیارات رییس جمهور است، یا درباره اظهارنظر رییس جمهور و یا هیچ ارتباطی به رییس جمهور ندارد.

رییس قوه مجریه ادامه داد: عین آیین نامه هم هست كه آیین نامه هم رعایت نشده است، هر سوال باید متناسب با یك وظیفه باشد.

رییس جمهوری خطاب به نمایندگان مجلس با بیان اینكه شب عید است و كمی با هم شوخی كنیم، پرسید: 'آیا می شود از مجلس هم سوال و انتقاد كرد؟ نكند نمی شود از مجلس انتقاد كرد و فقط مجلس باید انتقاد كند؟ آقای رییس! اجازه می دهید دو سه انتقاد از مجلس كنیم. آقا بگوییم؟'

وی ادامه داد: می خواهم دو سه سوال از شما بپرسم، خواهش می كنم احساساتی نشوید. رییس جمهوری خطاب به نماینده ای كه گفت باید سوال مرتبط باشد، گفت: 'اتفاقا مربوط است.'

** آیا قانون خوب است اما فقط برای دیگران؟

احمدی نژاد در ادامه سخنان خود اضافه كرد: به نظر شما چه كسی قانون شمول قانون خدمات كشوری را پس از تایید شورای نگهبان تغییر داد و ابلاغ كرد، مجلس و دیوان محاسبات را از شمول آن خارج كرد؟ به نظر شما آیا قانون خوب است اما فقط برای دیگران؟

وی افزود: آموزش و پرورشی ها، بهداشت درمانی ها، نظامی ها، كارمندان دولت همه باید در چارچوب قانون مدیریت خدمات كشوری حقوق بگیرند اما دیوان محاسبات، مجلس و برخی دیگر از دستگاه ها معاف هستند؟ چه كسی این كار را كرده است؟ به نظر شما می شود با قانون عادی، قانون اساسی را دور زد؟ كاری كه در اصل 138 اتفاق افتاده است. نمی شود عزیزان. اصل 57 هست، اصل 60، 126 و 138 هست. همه اینها با هم هستند.

رییس جمهوری با بیان اینكه نمی توان مصوبات دولت را یكطرفه لغو كرد، تصریح كرد كه این اقدام خلاف صریح قانون اساسی است.

وی خطاب به نمایندگان با بیان اینكه این سخنان شوخی است، عصبانی نشوید. گفت: به نظر شما می توان با فشار دادن یك شاسی فوق لیسانس شد؟ آیین نامه داخلی مجلس برای اداره داخلی مجلس است، می توان در آیین نامه برای دولت و سایر قوا تكلیف، تعیین كرد؟ به نظر من نمی شود.

سیام**1776**2022**2026



:: برچسب‌ها: شب ,
:: بازدید از این مطلب : 513
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش ایرنا، در آیین تجلیل از برگزیدگان این جشنواره، رییس سازمان سینمایی كشور، مدیرعامل انجمن سینمای جوان، استاندار خراسان شمالی و شماری از مسوولان استانی و هنرمندان هفت استان شركت كننده حضور داشتند كه برگزیدگان بخشهای مختلف به این شرح معرفی شدند:

برگزیدگان بخش عكس

'داود عامری' از گرگان برای مجموعه عكس ها با اهدای تندیس جشنواره و جایزه نقدی به عنوان نفر نخست.

'مهدی بهزیون' از نیشابور با اهدای دیپلم افتخار و جایزه نقدی به عنوان نفر دوم .

'عصمت یادگاریان' از بجنورد با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی نفر سوم.

لوح تقدیر این بخش نیز برای مجموعه عكس ها به 'میثم امانی' از تربت حیدریه، ' مسعود شیخ ویسی' از زاهدان و ' سیامك ایمان پور' از بجنورد اهدا شد.

در این بخش، تندیس جشنواره و جایزه نقدی به 'سعید گلی' از تربت حیدریه برای مجموعه عكس ها اهدا شد.

بخش پوستر فیلم :

هیات داوران، ' آزاده كیان خواه ' برای پوستر فیلم 'زندگی و مرگ' از بجنورد و ' پوریا زارعی استاد' برای پوستر فیلم 'پنج و ده دقیقه' از بجنورد مورد تقدیر قرار دادند.

در این بخش 'سید محمد حسینی' برای پوستر فیلم 'قربانی' از بیرجند با دریافت تندیس جشنواره و جایزه نقدی، 'مهدی تقی زاده ' برای پوستر فیلم 'بیگ بنگ' از زاهدان با اهدای دیپلم افتخار و جایزه نقدی و 'حمید اسماعیل بیگی' برای پوستر فیلم 'بلندگو ها برای چه كسی به صدا در می آیند' از كرمان با دریافت لوح تقدیر و جایزه نقدی به ترتیب اول تا سوم شدند.

بخش فیلمنامه :

براساس رای هیات داوران جشنواره، ' علی حیدری' برای فیلمنامه 'ترنج' از بجنورد و 'زینب فاضلی' برای فیلمنامه 'نذر' از بیرجند مورد تقدیر قرار گرفتند.

'حمزه رمضانی' برای فیلمنامه 'پدر پسر مزرعه' از كرمان، 'زهرا احمدی' برای فیلمنامه 'سلام تولدت مبارك' از گرگان و 'محمد تقوی' برای فیلمنامه 'سیاه و سفید' از زاهدان به عنوان نفرات اول تا سوم این بخش معرفی شدند.

همچنین در بخش ویژه اقتباس ادبی از متون كهن و معاصر از 'مژگان خرم روح' برای فیلمنامه ' آرزو' از كرمان تقدیر شد.

تندیس جشنواره و جایزه نقدی بخش ویژه نیز به همراه 10 میلیون ریال برای حمایت از تولید اثر بعدی به 'مهدی رئیسی ' از گرگان برای فیلمنامه 'یك حرف از دو زبان' اهدا شد.

بخش فیلم كوتاه:

در بخش بهترین فیلم داستانی از میان چهار نامزد دریافت جایزه

دیپلم افتخار به فیلم 'گاهی سكوت كنیم' ساخته 'هانیه خاك پور' از مشهد و جایزه نقدی و تندیس جشنواره و حمایت از تولید اثر بعدی تا سقف 10میلیون ریال به فیلم 'پایان دایره' ساخته 'احمدرضا كرمی' اهدا شد.

فیلم مستند:

دیپلم افتخار به 'محمد عبداللهی' كارگردان فیلم ' دستان' از بیرجند اهدا شد.

تندیس جشنواره، جایزه نقدی و حمایت از تولید اثر بعدی تا سقف 10میلیون ریال به فیلم 'سایه های خاكستری' ساخته 'محمدرضا مهرآفرین' از گرگان اختصاص یافت.

فیلم پویانمایی:

دیپلم افتخار به فیلم 'قفس' ساخته 'سعید مددی ماهانی' از كرمان اهدا شد.

تندیس جشنواره، جایزه نقدی و حمایت از تولید اثر بعدی تا سقف 10میلیون ریال به فیلم 'تولد آفتاب' ساخته 'حامد كاتبی' از مشهد تعلق گرفت.

فیلم تجربی:

دیپلم افتخار به فیلم 'ایمان رضایی' و 'احسان رضایی' از بندرعباس اهدا شد.

فیلم 'پیاده رو' ساخته 'عباس عمرانی بیدی' از سبزوار توسط هیات داوران شایسته دریافت تندیس جشنواره، جایزه نقدی و حمایت از تولید اثر بعدی تا سقف 10میلیون ریال معرفی شد.

تحقیق فیلم :

دیپلم افتخار به'محمد اسلامی' برای فیلم مستند 'زمزمه یك نقش' از كرمان و 'یوسف محمودپور' برای فیلم مستند 'برزه' از هرمزگان اهدا شد.

هیات داوران جشنواره 'محمد عبداللهی' برای فیلم 'دستان' از بیرجند را شایسته دریافت تندیس جشنواره و جایزه نقدی معرفی كرد.

فیلم كوتاه:

دیپلم افتخار این بخش را ' سید مهدی حسینی' برای فیلم 'دادگاه' از بیرجند دریافت كرد.

'هانیه خاكپور' برای فیلم 'گاهی سكوت كنیم' از مشهد شایسته دریافت تندیس جشنواره و جایزه نقدی شد.

تصویربرداری :

هیات داوران، دیپلم افتخار این بخش را به 'عباس عمرانی بیدی' برای فیلم 'پیاده رو' از سبزوار اهدا كرد.

'یاسر زمانی' برای فیلم 'پایان دایره' از بجنورد شایسته دریافت تندیس جشنواره و جایزه نقدی این بخش شناخته شد.

تدوین :

داوران دیپلم افتخار جشنواره را به طور مشترك به 'آمنه آگوش' برای فیلم 'برزه' از هرمزگان و'راضیه سراجی' برای فیلم 'پایان دایره' از بجنورد اهدا كردند.

تندیس جشنواره و جایزه این بخش نیز به 'حمید ثنایی' و 'مهدی مرتضوی' برای فیلم 'دستان' از بیرجند اختصاص یافت.

صدا گذاری :

دیپلم افتخار به طور مشترك به 'مصطفی محمدی' برای صدا برداری فیلم 'گاهی سكوت كنیم' از مشهد و 'سید مهدی حسینی' برای فیلم 'دادگاه' از بیرجند اهدا شد.

عاطفه خالصی فر' و 'حسین اسماعیلی' برای فیلم 'پیاده رو' از سبزوار شایسته دریافت تندیس و جایزه نقدی معرفی شدند.

بهترین مجری طرح یا تهیه كننده:

این بخش چهار نامزد داشت و دیپلم افتخار جشنواره به 'علیرضا رادمان' برای فیلم 'پیاده رو' از سبزوار اهدا شد.

تندیس جشنواره و جایزه نقدی را 'محمد عبداللهی' برای فیلم 'دستان'از شهر بیرجند از آن خود كرد.

جایزه ویژه :

دیپلم افتخار و جایزه نقدی به 'معصومه موسی پور' برای بیان ساده و صادقانه زندگی خود در فیلم مستند 'من زندگی را دوست دارم' اهدا شد.

تندیس جشنواره، جایزه نقدی و حمایت از تولید اثر بعدی تا سقف 15 میلیون ریال به طور مشترك به فیلم مستند 'سایه های خاكستری' ساخته 'محمدرضا مهرآفرین' از گرگان و فیلم داستانی 'گاهی سكوت كنیم' ساخته 'هانیه خاك پور' از مشهد اختصاص یافت.

در بخش بهترین فیلم داستانی سینمای جوان دیپلم افتخار، جایزه نقدی و نیز حمایت از تولید اثر بعدی تا سقف پنج میلیون ریال به فیلم 'مرگ كاریز' ساخته 'عباس حیدری' از گناباد اهدا شد.

بهترین فیلم پویانمایی در بخش سینمای جوان نیز به فیلم 'قفس' ساخته 'سعید مددی ماهانی' از كرمان با اهدای دیپلم افتخار، جایزه نقدی و حمایت از تولید اثر بعدی تا سقف پنج میلیون ریال اختصاص یافت.

یازدهمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان فصل زمستان اترك در چهار بخش فیلم كوتاه، فیلمنامه، عكس و پوستر فیلم با حضور استانهای كرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی از 21 تا 23 اسفند در بجنورد برگزار شد. ك/2

623/626



:: برچسب‌ها: خانه , خورشید , عشق ,
:: بازدید از این مطلب : 605
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

دیده‌بان حقوق بشر می‌گوید مین‌گذاری‌ها باعث کشته و زخمی شدن غیرنظامیان در سال‌های آتی خواهد شد

دیده‌بان حقوق بشر می گوید که حکومت سوریه برای جلوگیری از فرار مردم از خشونت های اخیر، مناطق مرزی این کشو‌ با ترکیه و لبنان را مین گذاری کرده است.

این گروه مدافع حقوق بشر اعلام کرده است که این اطلاعات را براساس گواهی شهود متعدد و اظهارات خنثی کنندگان مین به دست آورده است.

دیده بان حقوق بشر از دولت سوریه خواسته تا هر چه سریعتر این مین ها را جمع آوری کند. به گفته این سازمان حقوق بشری چنین اقداماتی تنها باعث کشته و مجروح شدن غیرنظامیان در سالهای آتی خواهد شد.

دیده بان حقوق بشر اعلام کرده که یک افسر پیشین ارتش سوریه که سابقا به کار خنثی کردن مین مشغول بوده است، به آنها گفته که او به همراه گروهی از دوستانش در اوایل ماه میلادی جاری حدود ۳۰۰ مین را از منطقه حسنیه و در امتداد جاده ای که منتهی به ترکیه می شود، خنثی کرده اند.

استیو گیز، رئیس امور تسلیحات دیده بان حقوق بشر گفته است: "هر گونه استفاده از مین های ضد نفر اقدامی نامعقول است."

سوریه یکی از ۱۵۹ کشوری است که توافقنامه سال ۱۹۹۷ اوتاوا را در مورد منع تولید، استفاده و انبار مین های ضد نفر امضا نکرده است.

تاکنون مقامات سوری در مورد مین گذاری مناطق مرزی این کشور اظهارنظر علنی نکرده اند.

دیده بان حقوق بشر می گوید که از تعداد مین هایی که در اختیار دولت سوریه قرار دارد، اطلاع درستی در دست نیست، اما تصور می شود که اکثر آنها ساخت روسیه و بعضی از آنها هم مربوط به دوران شوروی سابق باشد.

گزارش های مربوط به مین گذاری نواحی مرزی سوریه نخستین بار در اواخر ماه نوامبر گذشته منتشر شد.

کوفی عنان با نمایندگان گروه‌های مخالف سوریه در ترکیه دیدار می کند

در آن زمان یکی از مقامات دولت سوریه به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته بود: "سوریه برای کنترل مرزهای این کشور دست به هر اقدامی خواهد زد."

خبرنگار بی بی سی از شهر ختای در ترکیه که در نزدیکی مرز با سوریه قرار دارد، گفته است که پناهندگانی را دیده که به دلیل عبور از مناطق مین گذاری شده، اعضای بدنشان را از دست داده اند.

در همین حال کوفی عنان، نماینده ویژه سازمان ملل متحد و اتحادیه عرق برای حل بحران سوریه، امروز سه شنبه ۱۳ مارس با اعضای گروههای مخالف دولت سوریه در ترکیه دیدار و مذاکره کرده است.

آقای عنان پیش از سفر به ترکیه در پایان هفته گذشته برای مذاکره با بشار اسد، رئیس جمهور و سایر مقامات سوریه به این کشور سفر کرده بود.

او می گوید که انتظار دارد تا اواخر امروز پاسخ دولت سوریه را در مورد پیشنهادات ارائه شده برای پایان یافتن خشونت ها در کشور دریافت کند.

رهبران مخالفان دولت سوریه گفته اند که اگر تلاش های دیپلماتیک برای حل بحران جاری در سوریه با شکست مواجه شود، دولت های خارجی باید قول دهند که سلاح در اختیار مخالفان قرار دهند.

رئیس مجمع عمومی سازمان ملل گفته است که از زمان شروع اعتراضات در این کشور در ماه مارس سال گذشته تاکنون بیش از ۸۰۰۰ نفر کشته شدند.



:: برچسب‌ها: خانواده ,
:: بازدید از این مطلب : 536
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers
رستم قاسمی

مصوبات مجلس اختیارات گسترده ای را برای وزیر نفت در نظر گرفته است

مجلس ایران با تصویب مواد دیگری از طرح تعیین وظایف وزارت نفت، اختیارات گسترده تری برای وزیر نفت در نظر گرفته است.

روز سه شنبه، ۲۳ اسفند (۱۳ مارس)، نمایندگان مجلس ایران با تصویب ماده ۱۱ طرح وظایف و اختیارات وزارت نفت، حق واگذاری و اجرای طرح های مربوط به اکتشاف، توسعه، تولید، تعمیر و نگهداشت میادین مشترک نفت و گاز را به وزیر نفت دادند و به این ترتیب، تصویب کردند که اقدام در این زمینه "با رعایت آیین نامه معاملات شرکت ملی نفت ایران از شمول قانون برگزاری مناقصات مستثنی" شود.

به این ترتیب، وزیر نفت می تواند بدون برگزاری تشریفات مناقصه، امتیاز بهره برداری از میادین مشترک نفت و گاز را به موسسات و افرادی که در نظر دارد واگذار کند.

در بخش دیگری از این طرح که روز سه شنبه به تصویب رسید، وزارت نفت اجازه یافت کالاها و ماشین آلات مورد نیاز در اجرای طرح های مربوط به این ماده را بلافاصله پس از ثبت در مبادی ورودی و قبل از پرداخت مالیات و حقوق و هزینه های گمرکی ترخیص کند.

براساس بخش دیگری از مصوبات روز سه شنبه مجلس، وزیر نفت به عضویت شورای اقتصاد در می آید.

علاوه بر این، وزارت نفت اجازه یافته است تا بدون الزام به رعایت قانون خدمات مدیریت کشوری ناظر بر شرایط استخدام و حقوق کارکنان دولت، آئین نامه خاصی را برای استخدام و پرداخت حقوق و مزایای "آن دسته از کارکنان شرکت های تابعه نفت که در واحدهای عملیاتی و تخصصی شاغلند" تهیه و به تصویب هیات وزیران برساند.

در جلسه روز پنجشنبه مجلس، محمدرضا خباز، نماینده کاشمر، اختیارات گسترده ای را که در طرح مجلس برای وزیر نفت تصویب شده مورد انتقاد قرارداد و گفت: "اگر دولت چنین لایحه ای برای این منظور می آورد چنین اختیاراتی برای وزارت نفت در نظر نمی گرفت که مجلس در نظر گرفته است."

آقای خباز با اشاره به اینکه وزیر فعلی نفت از اعضای سپاه پاسداران و به این ترتیب مورد توجه نمایندگان است، گفت: "اگرچه رستم قاسمی یک وزیر بسیجی و معتقد است، اما نمی توان چنین اختیاراتی را به هر وزیر نفتی واگذار کرد."

خباز

خباز: اگر دولت چنین لایحه ای برای این منظور می آورد چنین اختیاراتی برای وزارت نفت در نظر نمی گرفت

مصطفی کواکبیان، نماینده سمنان، اختیارات وزیر نفت در واگذاری طرح های اکتشاف را مورد سئوال قرار داد و گفت: "ماده ۱۱ طرح عملا یک نوع اختیار خاصی به دوستان وزارت نفت می دهد تا بدون هرگونه مناقصه، اقداماتشان را انجام دهند."

آقای کواکبیان گفت که استدلالی که برای تصویب این ماده از طرح ارائه شده این بوده است که برگزاری مناقصه زمان‌بر است اما برگزاری مناقصه را ایجاد رقابت دانست و گفت: "این استدلال درست نیست و اگر راه را برای شکوفایی مناقصه ها باز نکنیم، در میادین مشترک نمی توانیم استفاده خوبی داشته باشیم."

هنوز تمامی مواد طرح وظایف و اختبارات وزارت نفت تصویب نشده اما پیش از این، نمایندگان مجلس با تصویب مواد دیگری از آن، سمت ریاست مجمع عمومی نمایندگان صاحبان سهام شرکت های اصلی تابعه وزارت نفت، از جمله شرکت ملی نفت را به وزیر نفت واگذار کردند.

این سمت پیش از این متعلق به رئیس جمهوری بود.

نقاط مثبت و منفی طرح

به گفته مدافعان طرح تعیین وظایف و اختیارات وزارت نفت، تصویب این طرح، راه را برای تدوین اساسنامه جدید شرکت ملی نفت ایران و نظارت بیشتر بر آن هموار می سازد.

کارگر نفت

با تصویب طرح جدید بخش های مختلف صنایع نفت بلاواسطه زیر نظر وزیر نفت قرار می گیرد

تا قبل از انقلاب سال ۱۳۵۷، تصمیم گیری و مدیریت اجرایی مجموعه صنایع نفتی در دست شرکت ملی نفت ایران، به عنوان یک نهاد تجاری بخش عمومی، بود و وزارت دارایی به عنوان نماینده دولت، مسئولیت سیاسی ابن بخش را برعهده داشت.

عواید این شرکت به عنوان بخشی از فعالیت های اقتصادی دولت از طریق واریز به خزانه، در اختیار وزارت دارایی قرار می گرفت و دولت می توانست از این منابع استفاده کند.

به گفته برخی کارشناسان، هدف از این ترتیبات این بود که فعالیت های تجاری صنعت نفت براساس ملاحظات اقتصادی صورت گیرد و تابع ملاحظات سیاسی نباشد.

پس از انقلاب و تشکیل وزارت نفت، سازمان های تجاری مختلف در صنعت نفت، از جمله شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی صنایع پتروشیمی، شرکت ملی گاز و سایر شرکت ها به عنوان شرکت های تابعه این وزارتخانه شناخته شدند.

مدافعان طرح جدید گفته اند که در طول سی و چند سال گذشته، تشکیلات وزارت نفت در مقایسه با شرکت ملی نفت، که منبع کسب درآمدهای نفتی بود، در موقعیت ضعیف تری قرار داشت و مسئولان وزارتخانه امکان برنامه ریزی و نظارت مستمر بر فعالیت های شرکت را نداشتند و به نظر می رسید که در برابر مقامات شرکت ملی نفت، در موقعیت ضعیف تری قرار داشتند.

به گفته آنان، با تصویب طرح وظایف و اختیارات وزارت نفت، زمینه اصلاح و تجدید نظر در اساسنامه شرکت ملی نفت و سایر شرکت های وابسته به صنعت نفت نیز فراهم می آید و نظارت بیشتر دولت بر فعالیت های آنها امکانپذیر می شود.

آرم شرکت ملی نفت

مدافعان طرح مجلس در صددند نفوذ وزارت نفت در اقدامات شرکت ملی نفت ایران را افزایش دهند

در مقابل، منتقدان این طرح گفته اند که در وضعیت کنونی، وظایف فنی و تجاری بخش نفت از وظایف "حاکمیتی" وزارت نفت تاحدودی تفکیک شده و در مقایسه با طرح جدید، استقلال کارشناسی بیشتری را برای دست اندرکاران این صنعت ایجاد می کرده است و این طرح جدید، این استقلال عمل را از میان می برد و به کارایی تجاری این بخش زیان می زند.

به گفته این گروه از منتقدان، با اجرایی شدن این طرح، تصمیم گیری های تجاری در بخش نفت بش از گذشته تابع ملاحظات سیاسی می شود و در این زمینه، نسبت به حضور گسترده برخی تشکیلات و نهادهای متنفذ حکومتی در فعالیت های پرسود تجاری در بخش نفت هشدار داده اند.

آنان به خصوص به افزایش مشارکت شرکت های وابسته به سپاه پاسداران اشاره کرده اند.

رستم قاسمی، وزیر کنونی نفت که با کسب اکثریت قابل توجه آرای نمایندگان در تابستان سال جاری به این سمت رسید، از فرماندهان سابق سپاه پاسداران است که سال ها ریاست قرارگاه خاتم الانبیا وابسته به سپاه پاسداران را برعهده داشت.

آقای قاسمی از جمله مقامات جمهوری اسلامی در فهرست تحریم های شورای امنیت، ایالات متحده، اتحادیه اروپا و چند کشور دیگر بود اما پس از انتصاب به وزارت نفت، از فهرست تحریم برخی کشورها خارج شد تا بتواند در جلسات بین المللی مربوط به صنعت نفت، به خصوص جلسات اوپک که در خارج تشکیل می شود شرکت کند.



:: برچسب‌ها: نیویورک شهرستان , کلیسا ,
:: بازدید از این مطلب : 620
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

وزیر كشور جمهوری اسلامی ایران در نخستین روز اجلاس جهانی مبارزه با مواد مخدر در وین نسبت به افزایش كشت مواد مخدر در افغانستان هشدار داد.

محمد نجار در پنجاه و پنجمین اجلاس كمیسیون مبارزه با مواد مخدر سازمان ملل گفت: طبق گزارش سازمان ملل كشت مواد مخدر در افغانستان در سال 2011نسبت به سال 2010 حدود 60 درصد افزایش یافته كه نگران كننده است.

دبیركل ستاد مبارزه با مواد مخدر جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینكه ایران بیشترین هزینه و شهدا را برای مبارزه با مواد مخدر داده است، تصریح كرد: جامعه جهانی باید با تقویت نیروهای انتظامی، به كشورهای همجوار افغانستان در مبارزه با مواد مخدر كمك كند.

محمدنجار با بیان اینكه مواد مخدر مشكل مشترك جهانی است، خاطرنشان كرد برای حل این مساله همگی باید كمك كنند.

وزیر كشور با اشاره به تلاش های ایران در مبارزه با مواد مخدر، گفت: طبق اطلاعات منتشر شده توسط سازمان ملل، 89 درصد كشفیات تریاك و 32 درصد كشفیات هرویین در دنیا توسط جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته است.

محمدنجار كه همراه علی اصغر سلطانیه نماینده دائم ایران در مقر اروپایی سازمان ملل در وین، در این اجلاس حضور یافته بود، تاكید كرد كه باید از تمامی ظرفیت های بین المللی و منطقه ای برای مبارزه با مواد مخدر استفاده شود.

وزیر كشور با بیان اینكه ایران بر اساس تكلیف دینی، ارزشی و اخلاقی خود از تمامی ظرفیت برای مبارزه با مواد مخدر استفاده می كند، گفت: البته كشورهای مقصد مواد مخدر بویژه اروپا باید در زمینه كاهش تقاضای مواد مخدر بیشتر كار كنند.

** تمجید رییس جمهور سابق سوییس از نقش ایران در مبارزه با مواد مخدر

به گزارش ایرنا، وزیر كشور ایران در این سفر و در حاشیه اجلاس با 'روث درای فوث' رییس جمهور سابق سوییس دیدار و گفت و گو كرد.

رییس جمهور سابق سوییس در این دیدار از برنامه های جامع ایران در مبارزه با مواد مخدر تقدیر كرد و فعالیت های ایران در زمینه درمان معتادان را ستود.

روث درای فوث آمادگی سوییس را برای حمایت از فعالیت های ایران در زمینه مبارزه با مواد مخدر بویژه همكاری مشترك پیرامون آموزش و درمان معتادان و انجام پروژه های مشترك اعلام كرد.

وزیر كشور ایران نیز در این دیدار با اشاره به هزینه های زیادی كه ایران در مبارزه با مواد مخدر پرداخته است، یادآور شد: نزدیك به چهار هزار نفر از نیروی انتظامی ایران در راه مبارزه با مواد مخدر شهید شدند.

وزیر كشور یادآور شد كه 'یوری فدوتوف' مدیر اجرایی دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل تاكید كرده است كه ایران پرچمدار مبارزه با مواد مخدر است و تهران در این مبارزه شریك شماره یك سازمان ملل است.

محمد نجار افزود: مدیر اجرایی دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل تصریح كرده است كه ایران در كشف مواد مخدر در عرصه جهان در صف كشورهای درجه یك قرار دارد.

محمد نجار گفت ایران انتظار دارد كه دیگر كشورها بویژه غرب اقدامات انسان دوستانه ایران را در تعاملات خود مورد توجه قرار دهند و در رفتار خود در قبال این كشور تجدید نظر كنند.

** اقدامات مشترك ایران و روسیه

وزیر كشور جمهوری اسلامی ایران در سفر به وین همچنین با 'ویكتور ایوانف' رییس سازمان فدرال مبارزه با قاچاق مواد مخدر روسیه دیدار و گفت و گو كرد.

در این دیدار طرفین بر برنامه ریزی برای انجام اقدامات مشترك در مبارزه با مواد مخدر تاكید كردند.

مقامات ایران و روسیه همچنین با تاكید بر اینكه مواد مخدر عامل ایجاد مشكلات امنیتی و تامین كننده منابع مالی تروریست هاست بر اتخاذ تدابیری برای برخورد با این امر تاكید كردند.

طرفین همچنین نسبت به افزایش میزان تولید مواد مخدر بعد از حضور نیروهای ائتلاف در افغانستان، ابراز نگرانی كردند.

وزیر كشور ایران در این دیدار مواد مخدر را تهدیدی جدی برای نسل آینده دانست و تصریح كرد كه تهران و روسیه باید با كارهای مشترك و منطقه ای در جهت ریشه كن كردن مواد مخدر و قاچاق آن به كشورهای مختلف، اقدام كنند.

محمدنجار در این خصوص بر ضرورت توجه به كشت جایگزین و حمایت از مردم و دولت افغانستان تاكید كرد.

** دیدار با هیات ایتالیایی

وزیر كشور ایران همچنین در سفر خود به وین با هیات ایتالیایی در زمینه مبارزه با مواد مخدر رایزنی و گفت و گو كرد.

در این دیدار، همكاری های مشترك تهران - رم در زمینه مبارزه با مواد مخدر مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

هیات ایتالیایی در این دیدار ضمن تقدیر از فعالیت های چشمگیر ایران در مبارزه با مواد مخدر، آمادگی این كشور را برای حمایت از فعالیت های تهران در این زمینه در چارچوب سازمان ملل اعلام كرد.

** سه پیشنهاد ایران به اجلاس وین

مصطفی محمد نجار وزیر كشور ایران در نشست جهانی مبارزه با مواد مخدر در وین سه پیشنهاد برای 'توفیق جامعه جهانی در امر مبارزه با مواد مخدر ' مطرح كرد.

وزیركشور در نخستین پیشنهاد خود بر 'لزوم توجه به رویكردی جامع در قبال مسأله مواد مخدر در افغانستان شامل توسعه و تقویت زیر ساخت های اقتصادی و اجتماعی، انهدام لابراتوارهای تبدیل مواد و نظارت دقیق در مبدا در صدور مواد پیش سازه های صنعتی ' تاكید كرد.

دبیركل ستاد مبارزه با مواد مخدر دومین پیشنهاد را ' ایجاد ساز و كاری عملی برای مشاركت جدی و استفاده از ظرفیت های منطقه ای و به دور از ملاحظات سیاسی به منظور اثر بخشی برنامه های مبارزه با موادمخدر' عنوان كرد.

وزیر كشور 'همكاری سازمان ها و جامعه بین المللی با كشورهای خط مقدم مبارزه با موادمخدر، متناسب با حجم اقدامات و هزینه های صورت گرفته توسط كشورهای مزبور بر اساس اصل مسئولیت مشترك' را به عنوان پیشنهاد سوم ایران به اجلاس وین ارایه كرد.

وزیر كشور پس از سفر فشرده دو روزه خود به وین شامگاه سه شنبه پایتخت اتریش را به مقصد تهران ترك كرد.

اروپام**2270 /1344 ** 1574



:: برچسب‌ها: وابسته به تکزاس , خانه ,
:: بازدید از این مطلب : 602
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش ایرنا، 'ریچارد گریو' در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طوماری با امضای 70 هزار نفر به نمایندگی از مردم آمریكا برای اوباما ارسال شده و از او مصرانه خواسته شده است در دام ترفندهای اسراییل نیفتد و وارد جنگ احتمالی با ایران نشود.

وی افزود: فعالان سیاسی و نهادهای صلح طلب در آمریكا در این نامه بر ضرورت دیپلماسی با ایران تاكید كرده و خواهان جلوگیری از هر گونه درگیری نظامی آمریكا و رژیم صهیونیستی با ایران شده اند.

ریچارد گریو گفت كه در این نامه تاكید شده است آمریكا نباید با ایران وارد جنگ شود بویژه كه اطلاعات امنیتی نادرست و تهدید به حمله نظامی غیر مسئولانه یك بار منجر به فاجعه جنگ در عراق شد.

ما باید ابتكار دیپلماتیك در پیش بگیریم و انتخاب نظامی را از روی میز برداریم.

'گریو' با بیان اینكه واشنگتن باید به فكر ابتكارات دیپلماتیك باشد، گفت: جای تاسف است كه به خاطر انتخابات لفاظی جنگ طلبانه افزایش یافته و این وظیفه مردم آمریكا است كه با تظاهرات و امضای طومار و تماس با نمایندگان خود در كنگره نسبت به جنگ با ایران هشدار دهند.

این طومار توسط صدها نهاد ضد جنگ شامل 'مركز كنترل تسلیحات و منع گسترش هسته ای' و گروه ' اقدام به صلح ' تهیه شده و تا روز شنبه بیش از 70 هزار امضاء جمع آوری شده است.

اروپام 2252 **1908



:: برچسب‌ها: عکس , روز تعطیل , پرنده ,
:: بازدید از این مطلب : 563
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

کارتون آروین، از اعتماد

روزنامه های امروز صبح تهران در تیترهای اول خود از احضار رییس جمهور به مجلس نوشته اند، قطع روابط مصر و اسرائیل توسط پارلمان مصر را با اهمیت دیده اند و از گرانی و نقش دولت در آن انتقاد کرده اند. نقد حمله به دکتر مصدق همزمان با سالروز ملی کردن صنایع نفت و نگرانی از تبدیل شدن مراسم چهارشنبه سوری به صحنه جنگ شهری از دیگر مطالب این روزنامه هاست.

چرا چهارشنبه سوری به جنگ تبدیل شد؟

ابتکار در سرمقاله خود نوشته است باید به سراغ بزرگترهای فامیل برویم و از آیین‌های این جشن باستانی بپرسیم تا با مجموعه‌ای از آداب و رسوم شاد و جالب و در عین حال بی‌ضرر روبه‌رو شویم که این روز‌ها اگر بی‌رنگ نشده باشند، بسیار کمرنگ شده‌اند و کمتر به کار گرفته می‌شوند؛ از شال‌ اندازی، فالگوش ایستادن و قاشق‌زنی گرفته تا کوزه شکستن و تهیه آجیل مشکل‌گشا و غذای چهارشنبه‌سوری. اینجاست که جا دارد بپرسیم: چه شد که از آن جشن ملی و رسوم زیبا به میدان جنگی رسیده‌ایم که هر ساله، مصدومان بسیاری به جای می‌گذارد.

به نوشته این مقاله باید گفت آیا غیر از این است که مبنای خوب یک جشن شادی‌بخش را دستمایه تندروی‌هایی کرده‌ایم که ‌گاه آن را برابر با کفر و آتش پرستی دانسته و از این سوی بام می‌افتیم و‌ گاه آن را به سطح یک شورش خیابانی درآورده و از آن سوی بام سقوط می‌کنیم؟ اوضاع به اندازه‌ای از کنترل خارج شده که نه پخش فیلم‌های سینمایی متعدد رسانه ملی چاره‌ساز است و نه آماده‌باش سراسری نیروهای انتظامی و اورژانس سراسر کشور، درمان این معضل خودساخته بوده‌است؛ هیچ کداممان از نحوه برگزاری چهارشنبه سوری راضی نیستیم اما گامی هم برای بهبود آن برنمی‌داریم.

ابتکار نوشته است به عبارت بهتر، از هنگامی که عده‌ای این جشن را خرافه‌پرستی خطاب کردند و درصدد مقابله با آن برآمدند تا کنون که مدارس نوبت عصر را روزهای سه‌شنبه آخر سال زود‌تر تعطیل می‌کنیم، همه روش‌ها به اینجا رسیده که چهارشنبه‌سوری بد و خطرناک است و نباید آتشی روشن کرد و از رویش پرید و... ولی گویا، کمتر کسی به این نتیجه رسیده که ممکن است این روش‌های حذفی به جایی برسد که میدان به دست عده‌ای بیفتد که تندرو هستند و ساخت هر نوع نارنجک و بمب دستی را مجاز و بی‌خطر بدانند.

روز حسابرسی احمدی نژاد در مجلس

"احمدی نژاد امروز در بهارستان" تیتر اول مردم سالاری و روزنامه جمهوری اسلامی و فرهیختگان است، اعتماد همین گزارش را با تیتر "روز حسابرسی" منعکس کرده و ابتکار در گزارش اصلی خود پرسیده سرانجام "چهارشنبه سئوال" چه می شود؟.

اعتماد در گزارش اصلی خود نوشته: «آقای رییس‌جمهور لطفا راس ساعت ۸ ونیم اینجا باشید؛ هیچ چیز منتفی نشد»؛ پیغامی کوتاه از بهارستان به پاستور. درست بعد از ۲۴ ساعت تلاش نفسگیر برای منتفی کردن سوال پرسیدن پسر شهید مطهری از ششمین رییس‌جمهور کشور، درست در لحظاتی که شهر سرگرم مراسم چهارشنبه‌سوری بود، مردان سیاستمدار نزدیک به رییس کابینه ناکام از تمام تلاش‌هایشان برای منتفی کردن طرح سوال، به رییس‌جمهور پیغام دادند: هیات رییسه پشت مطهری درآمد و سناریوی منحل کردن، منتفی شد.

به نوشته این گزارش: حالا امروز صبح ‌علی مطهری مردی که هشت ماه تمام کنش‌های سیاسی‌اش را معطوف به شکستن یک تابو کرده ‌بود، فقط ۱۵ دقیقه وقت دارد تا از منتخب اصولگرایان بپرسد که چرا تن به اجرای قانون در ۱۱ مورد نمی‌دهد؟ و تریبونی باز آن هم یک‌ساعت تمام برای احمدی‌نژاد تا بگوید «حق» چرا با او بوده و قانون چطور قابل نقض است.

اعتماد نوشته احمدی‌نژاد همیشه کابینه‌اش را «کابینه نخستین‌ها» می‌دانست و تقریبا تا یکی دو سال پیش بسیاری از افعال دولت را با عنوان «نخستین بار» در کشور مطرح می‌کرد. سوال کننده ها می گویند:حالا برخی از همین نخستین‌ها برای رییس‌جمهور دردسرساز شده است. رییس‌جمهور برای نخستین‌بار در تاریخ سیاسی کشور، از انجام برخی وظایفی که مطابق قانون اساسی باید انجام دهد سرباز زد. برای نخستین‌بار دست به تغییر قوانین مصوب مجلس زد. برای نخستین‌بار اعلام کرد که به دلایلی برخی از مصوبه‌های مجلس را اصلا قابل اجرا نمی‌داند و همین‌ها وقتی زیاد شد، حساسیت‌ها را بالا برد و کار به اینجا کشید.حال همه منتظرند: او چه چیز خواهد گفت؟

علی‌اکبر اولیایی‌ در مقاله ای در شرق با اشاره به حضور احمدی نژاد در مجلس نوشته مطابق با قانون‌اساسی، مجلس وظیفه نظارت بر امور اجرایی کشور را بر عهده دارد و بر این اساس حق سوال از رییس‌جمهوری را داراست. با عملکردی که دولت احمدی‌نژاد تاکنون داشته و برخورد‌های وی با مجلس و عدم تبعیت از قوانین و اصرار او در ادامه رفتارهای گذشته و نه عذرخواهی و جبران اشتباهات، بخشی از نمایندگان مجلس به این فکر افتادند که از فرصت و ظرفیت طرح سوال مبتنی بر اختیارات‌شان استفاده کنند. محور سوال‌ها عموما جنبه سیاسی ندارد و هر دو طیف اقلیت و اکثریت مجلس درباره آن اتفاق‌نظر دارند؛ هرچند با توجه به تعداد بالای امضاهایی که برای طرح سوال لازم بود، این سوال از ابتدا با فرازونشیب‌هایی همراه بود و تلاش‌هایی شد تا امضاها و طرح سوال را پس بگیرند و در مقطعی تعداد امضا‌کنندگان پایین‌تر از حدنصاب قرار گرفت.

به نوشته این نماینده مجلس در روزهای اخیر، پیشنهادهای دیگری نیز از سوی نمایندگان تهران مبنی بر تشکیل جلسه دوستانه با رییس‌جمهور اعلام شد که هیچ‌کدام تطابقی با فرآیند قانونی سوال نداشت و مورد استقبال قرار نگرفت. اکنون به نظر می‌رسد مجلس در مرحله حساسی از اجرای وظایف خود قرار گرفته درحالی‌که در جامعه بسیاری از صاحب‌نظران بر این اعتقاد هستند که مجلس از وظایف خود و عدم تاثیر‌گذاری مناسب دور است اما اکنون شاید بتوان امیدوار شد که مجلس به ماهیت حقیقی خود کمی نزدیک شده است.

نویسنده مقاله شرق نظر داده که شاید این مساله برای بعضی از طرفداران دولت سنگین و غیرقابل پذیرش باشد اما باید بپذیریم مسوولان حتی در بالاترین رده اجرایی باید در مقابل عملکرد خود پاسخگو باشند. امیدوارم جلسه طرح سوال در تنظیم روابط دولت و مجلس موثر باشد. نکته دیگر آنکه این سوال نخستین‌بار در طول تاریخ جمهوری اسلامی است و از این طریق اشکالات آیین‌نامه مشخص شده و برخلاف سوال از وزرا بحثی در رابطه با قانع شدن نمایندگان نیست. به نظر می‌رسد در آینده آیین‌نامه اصلاح و مانند سوال از وزرا مجلس نظر خود را درباره قانع‌کننده بودن یا نبودن پاسخ‌ها بگوید و اگر چندبار مطرح شد بحث استیضاح مطرح شود.

روزی ۶۳ کشته در جاده ها

مردم سالاری با چاپ این عکس از قول رئیس مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت نوشته : روزانه ۶۳ نفر بر اثر تصادف رانندگی در کشور می میرند و ۲هزار نفر مجروح می شوند که ۶۰ درصد آن در جاده های برون شهری است و تعداد فوتی های تصادفات در ۸ سال گذشته از شهدای دفاع مقدس بیشتر است.

تبلیغات علیه خشونت مسلمانان

"رأی پارلمان مصر به قطع گاز و اخراج سفیر اسرائیل" تیتر اول خراسان است و "قطع کامل رابطه با اسرائیل رای ۵۰۸ نماینده مجلس مصر" عنوان اصلی کیهان. تهران امروز از "جدال لفظی ایران وآمریکا در ژنو" بر سر گزارش نماینده ویژه حقوق بشر نوشته است.

روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود نوشته شهادت امام جماعت مسجد امام رضا بروکسل به دست افراطیون وهابی و کشته شدن ۱۸۵ سرباز یمنی در هفته گذشته توسط شبه نظامیان القاعده، علاوه بر آنکه مسلمانان را اهل خشونت و انقلاب مسالمت‌آمیز مردم یمن را در عرصه تبلیغات رسانه‌های غربی یک انقلاب خونین معرفی کرد و به آن انگ خشونت زد، بهانه جدیدی نیز به دست غربی‌ها داد تا اسلام را دین خشونت معرفی کنند و خوراک تبلیغاتی جدیدی در اختیار معاندان و دشمنان اسلام قرار داد تا هرچه می‌خواهند علیه این دین پاک بنویسند و بگویند و هر طور که می‌خواهند به نفع اهداف و مقاصد شوم خود تصمیم گیری نمایند.

به نظر این روزنامه این وقایع را هر چند از منظر سیاسی نمی‌توان یک اقدام طبیعی و فاقد برنامه ریزی پیچیده سیاسی برون مرزی دانست، اما علاوه بر آن باید از منظر دیگری نیز مورد توجه قرار گیرند و به این سؤال پاسخ داده شود که چرا در جهان اسلام، جریان‌های افراطی و خارج از ضابطه‌ای وجود دارند که با اعمال و اقدامات خود از یکطرف راه را برای بهره‌برداری قدرت‌های سلطه گر هموار می‌کنند و از طرف دیگر چهره اسلام را مخدوش جلوه می‌دهند؟ بی‌توجهی به این سؤال و عدم اهتمام زمامداران کشورهای اسلامی و علما و صاحبنظران جهان اسلام برای حل این معضل، هر روز این زخم کاری را در بدن امت اسلامی عمیق‌تر و کاری‌تر می‌کند و زمینه را برای بهره‌برداری دشمنان اسلام به ویژه قدرت‌های سلطه گر مساعدتر می‌نماید.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشته: غربی‌ها و مهره‌های دست آموز آنها در یمن این روزها با استناد به همین کشتار سهمگین، علیه انقلاب مردم یمن تبلیغات وسیعی می‌کنند تا آن را برخلاف آنچه هست یک حرکت خشن و خونین معرفی نمایند. این، بخشی از بهره برداری‌هائی است که آمریکا از تأسیس القاعده می‌کند و اصولاً هر جا که لازم باشد این گروه تروریستی را برای پیشبرد اهداف شوم و تحقق توطئه‌های ضد مردمی خود بکار می‌گیرد.

گرانی و بازنده شدن مصرف کنندگان ارز

"مصرف کننده بازنده افزایش نرخ ارز" تیتر یک جهان صنعت است، دنیای اقتصاد از "عبور آرام مسکن از سال نود" خبر داده و "انتقاد معاون اول رییس جمهور از گرانی" تیتر اول شرق است.

حسین شریعتمداری در یادداشت روز کیهان به تحلیل نظر معاون اول رییس جمهور که از گرانی ها نالیده پرداخته و نوشته اظهارنظر رحیمی نشانه آن است که اولاً؛ گرانی غیرطبیعی برخی از کالاهای مورد نیاز مردم در بازارها، یک واقعیت است و البته آزاردهنده. ثانیاً؛ دولت محترم نه فقط عامل این گرانی نیست و در آن نقشی ندارد بلکه از وجود آن ناخشنود و نگران نیز هست. و ثالثاً؛ برخورد با عوامل گرانی و مقابله با این پدیده پلشت وظیفه دولت است و یا دستکم این که؛ بخشی از آن برعهده دولت محترم است و آقای رحیمی با درک این وظیفه است که می گوید «کار به جایی رسیده که دیگر باید با عوامل گرانی برخورد کنیم» و رابعاً؛ این اظهارنظر حاکی از آن است که دولت تاکنون برای مقابله با گرانی اقدامی نکرده است و یا در انجام آن بخش از وظیفه ای که در برخورد با گرانی برعهده داشته، کوتاهی ورزیده است. چرا...؟!

به نوشته این روزنامه کیهان پذیرفته که دولت کالای مورد نیاز مردم را در مقیاس انبوه فراهم آورده و برخلاف آنچه باندهای پشت صحنه گرانی سعی در القای آن دارند، «کمبود کالا» عامل گرانی نیست، بلکه کم توجهی مسئولان ذیربط و فقدان بازرسی و نظارت جدی، اصلی ترین عامل گرانی های بی رویه- و بعضاً جهشی- اخیر است، تا آنجا که معاون اول محترم رئیس جمهور ضمن ابراز نگرانی دلسوزانه از فشار گرانی بر مردم - که در خور تقدیر است- می گوید «کار به جایی رسیده که دیگر باید با عوامل گرانی برخورد کنیم»! یعنی این که تاکنون با عوامل گرانی برخورد نشده است. و این در حالی است که سازمان عریض و طویلی با عنوان سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان برای مقابله با گرانی و عوامل آن وظیفه و دستور کار مستقیم دارد.

کیهان تاکید کرده: تاکنون تجربه های مکرر نشان داده همه وظایف و مأموریت هایی از این دست که به بسیج سپرده شده، با درجه بالایی از موفقیت انجام پذیرفته است. آقایان باور بفرمائید که بسیج مرد این میدان است.

میثم هاشم‌خانی در دنیای اقتصاد با اشاره به پیامک هائی که به تلفن های همراه میلیون ها نفر شده است نوشته احیای خوشه‌بندی درآمدی خانوارها، خبری است که در روزهای اخیر، نقل محافل مختلف شده؛ از محافل کاملا عامیانه گرفته تا محافل تخصصی و کارشناسی. گویا مدیران ارشد اجرای طرح هدفمندی، عزم قاطع دارند که .برای افزایش سهم خانوارهای کم‌درآمد از یارانه نقدی، به جای بهره‌گیری از ظرفیت کمیته امداد و بهزیستی برای شناسایی خانوارهای کم‌درآمد، بر شناسایی خانوارهای پردرآمد پافشاری کنند، آن هم به شیوه‌هایی که جزئیات آن بسیار مبهم و غیرشفاف است.

به نوشته این مقاله بسیاری از کارشناسان اقتصادی دغدغه‌مند، به خوبی به خاطر می‌آورند که در ماه‌های پایانی سال ۸۸ نیز اعلام نتایج خوشه‌بندی درآمدی خانوارها، اعتراض‌های فراوانی را در میان شهروندان به همراه داشت. چه بسا اگر با تدبیر هوشمندانه مدیران ارشد طرح هدفمندی، خوشه‌بندی خانوارها به سرعت به تعلیق در نمی‌آمد، اعتراض‌های شهروندان و انبوه لطیفه‌هایی که در چند روز ابتدایی اعلام نتایج خوشه‌بندی به سرعت شایع شدند، شرایط افکار عمومی را به سمت تعلیق کامل اجرای طرح بزرگ و ارزشمند هدفمندی یارانه‌ها پیش می‌برد. با این اوصاف، جای تعجب فراوان دارد که ظرف چنین مدت کوتاهی، تا چه میزان حافظه تاریخی ما کمرنگ شده و جو منفی سنگین ناشی از اجرای طرح خوشه‌بندی در ماه پایانی سال ۸۸ فراموش شده است.

با همه این ها نویسنده سرمقاله دنیای اقتصاد اظهار نظر کرده که. آنان می‌خواهند سهم دهک‌های درآمدی پایین از یارانه نقدی را افزایش دهند. اما آیا رویه فعلی، یعنی خوشه‌بندی خانوارها و محروم‌سازی بخشی از خانوارها از دریافت یارانه نقدی، می‌تواند چنین هدفی را محقق کند؟ به نظر می‌رسد برای دستیابی به چنین هدفی، راه‌های بسیار مناسب‌تری هم وجود دارد.

خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی از زنجان گزارش داده: هزینه برقراری انشعاب گاز در زنجان ۶۰ درصد افزایش یافته است. براساس این خبر، تنها دو روز پس از انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی هزینه برقراری انشعاب گاز شهری در زنجان درحالی حدود شصت درصد افزایش یافت که مسئولین عالیرتبه استان زنجان در جلسات متعدد به حضور گسترده مردم در انتخابات مباهات کرده و می‌گویند این مردم شایسته خدمت هستند.

کارتون روز؛ سلمان طاهری، شرق

به نوشته این روزنامه یکی از مسئولین شرکت گاز ضمن تایید افزایش شصت درصدی هزینه برقراری انشعاب گاز به خبرنگار ستون جهت اطلاع گفت: متقاضیان اشتراک گاز شهری هنگام مواجه شدن با قیمت‌های جدید شوکه شده و با الفاظ تند ما را مورد خطاب قرار می‌دهند. یکی از متقاضیان گفت: ایکاش مسئولین مربوطه حداقل دو هفته صبر می‌کردند و افزایش قیمت را به سال جدید موکول می‌کردند، نه اینکه تنها چند روز پس از انتخابات و حضور پرشور مردم در این مهم موجبات نارضایتی مردم را فراهم می‌کردند.

نمی دانم چقدر رای دارم، مهم نیست

صبا آذرپیک در اعتماد مصاحبه ای کرده است با اسدلله بادامچیان نفر دوم هیات موتلفه اسلامی درباره کمی آرای او در انتخابات جمعه گذشته که چنین شروع می شود:

در انتخابات چند رای آوردید؟

نمی‌دانم چند رای آوردم.

یعنی هنوز به شما نتیجه انتخابات را اعلام نکرده اند؟

با خنده: اصلا پیگیرش نیستم. آنقدر گرفتارم که دنبال این چیزها نیستم.

نفر چندم شدید؟

هر چندم که شدم فرقی ندارد فعلا به مرحله دوم رفتم. حالا اینکه چندم شدم، مهم نیست.

خب بالای ۳۰ نفر اول تهران شدید یا پایین ۳۰ نفر؟

اصلا دنبال این چیزهایی که شما هستید، نیستم. آن فردی که خیلی شیفته نمایندگی است، ریز رایش را هم می‌داند اما برای من مهم نیست.

اگر مهم نیست چرا در انتخابات شرکت کردید؟

به خاطر وظیفه شرعی‌ام در انتخابات شرکت کردم. من که خودم دنبال کار نمایندگی نیستم. نمایندگی به چه کار من می‌‌آید؟ عنوان، من را بالاتر نمی‌برد. پولش را هم که نمی‌گیرم.

یعنی حتی برایتان مهم نیست که چند نفر در تهران به شما احترام گذاشتند و به شما رای دادند که حتی عددش را هم نمی‌گویید؟

چرا، خیلی برای من مهم است. شما خودت آمارش را داری. نمی‌دانم چرا می‌خواهی از زبان من بشنوی؟

سرانجام مصاحبه کننده اعتماد پرسیده: آیا رای شاخص سلیقه و انتخاب مردم است یا نه و میزان رایی که مردم به شما می‌دهند، یعنی مردم به شما اقبال دارند یا نه؟

نه، این حرف را قبول ندارم. شما ببینید بین چند نفر مردم باید دست به انتخاب بزنند؟ وقتی تعداد نامزدها فراوان است و فراوانی هست خب این حرف شما دیگر درست نیست.

در ستون کاناپه اعتماد به طنز آمده: جهانبخش محبی‌‌نیا، نماینده میاندوآب، دوان‌دوان آمد و نشست روی کاناپه و گفت: به هیچ‌وجه کسانی که در انتخابات مجلس رای نیاوردند احساس شکست نمی‌کنند و آنها که رای آوردند خودشان را پیروز نمی‌دانند.

ما پرسیدیم: شما رای آوردی؟

این نماینده‌ مجلس که از دو سه ماه بعد و در مجلس نهم از او به عنوان نماینده‌ سابق مجلس هشتم یاد خواهند کرد، گفت: مهم نیست که من رای آوردم یا نه، اما خیلی دقت کنید، ولی به هیچ‌وجه کسانی که در انتخابات مجلس رای نیاوردند احساس شکست نمی‌کنند و آنها که رای آوردند خودشان را پیروز نمی‌دانند. باشه؟

ما گفتیم: می‌فهمم... می‌فهمم... رای نیاوردی... تابلو است... عیبی ندارد... باشه...

ابتکار در ستون تیترهای پنهان خود نوشته:

نماینده مجلس هشتم: به اعاظم مجلس نهم التماس دارم که مثل مجلس هشتم مرده متحرک نباشند (ما پشیمونیم)

- جوانفکر: مشایی کارش را در سکوت انجام می‌دهد (شما هم صداشو درنیارین)

- محمدرضا باهنر: احمدی‌نژاد در مجلس باید از فرافکنی پرهیز کند ( ای بابا! شما که همش دست و پای آدمو می‌بندین!)

- رحیمی: شب عید از خجالت در پیشگاه مردم عرق کردم (چقدر اینجا هوا گرمه)



:: برچسب‌ها: موزه , وابسته به تکزاس ,
:: بازدید از این مطلب : 586
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

حجت الاسلام والمسلمین 'سید علی تهامی' روز سه شنبه در حاشیه افتتاح مدرسه قرآنی زندان مركزی یزد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای ادامه تحصیل زندانیان تفاهمنامه - هایی با دستگاه های مرتبط منعقد شده و زندانیان علاقه مند به تحصیل از حمایت های لازم برخودار می شوند.

وی با بیان اینكه محور و روح همه اقدامات در زندان ها ، قرآن ، نماز و توجه به ورزش است ، افزود: فعالیت های فرهنگی و ورزشی از مهمترین ابزارهای اصلاح و تربیت مددجویان بوده و طی سال های اخیر امكانات و تجهیزات خوبی برای تحقق اهداف فرهنگی و ورزشی زندانیان فراهم شده است.

مدیركل فرهنگی و تربیتی سازمان زندان های كشور تصریح كرد: اگر فعالیت های فرهنگی و ورزشی بین مدجویان ترویج شود، به طور قطع بهتر و زودتر می توان برای اصلاح مددجویان اقدام كرد.

مدیركل فرهنگی و تربیتی سازمان زندان های كشور یادآور شد: هم اكنون مسائل اعتقادی ، احكام ، اخلاق، نهج البلاغه و قرآن نیز از برنامه های مهم و جدی در بخش فرهنگی در زندان -های كشور است.

تهامی گفت: زندانیانی كه بیشترین همكاری و فعالیت را در بخش فرهنگی داشته باشند از تشویق های مختلف و به خصوص مرخصی برخوردار می شوند.

7536/1968



:: برچسب‌ها: بریتانیا , زنده , آیفون ,
:: بازدید از این مطلب : 619
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش خبرگزاری فرانسه از بیت المقدس، 'ایگال پالمور' گفت: در سئول، لیبرمن ضمن ملاقات با ' كیم سونگ هوان ' وزیر خارجه كره جنوبی در جشن پنجاهمین سالگرد روابط دیپلماتیك بین دو طرف حضور خواهد یافت.

وی همچنین از منطقه غیر نظامی حایل بین جنوب و شمال كره دیدار خواهد كرد.

پالمور با اشاره به اینكه لیبرمن بعدا به مناسبت بیستمین سالگرد برقراری مناسبات بین چین و اسرائیل به پكن خواهد رفت از اعلام برنامه سفر وی خودداری كرد.

وی گفت: در پكن، وی به همراه اسرائیلی های ساكن پكن با یانگ جیچی همتای چینی خود و دیگر مقامات این كشور ملاقات خواهد كرد و از شانگهای و شهر چنگدو واقع در جنوب غربی چین دیدار به عمل خواهد آورد و در این دیدار یك هیات تجاری اسرائیل وی را همراهی خواهد كرد.

مترجمام 1403 ** 1574



:: برچسب‌ها: سیاتل , رنگ ,
:: بازدید از این مطلب : 590
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش ایرنا، 'جواد شمقدری' سه شنبه شب در جمع خبرنگاران در بجنورد، گفت: امیدواریم كه تشكیل سازمان سینمایی كشور به نفع سینمای ایران و مردم باشد.

وی كه در آیین اختتامیه یازدهمین جشنواره سینمای جوان' اترك' شركت كرده بود در خصوص برگزاری جشنواره های منطقه ای سینمای جوان گفت: برپایی این جشنواره ها فرصتی است تا جوانان استعدادهای خود را بروز دهند.

شمقدری در باره وضعیت سینمای كشور گفت: در 33 سال كه از عمر انقلاب اسلامی می گذرد به امر ساخت سالن های سینما كمتر پرداخته شده است.

وی با بیان اینكه در این مدت حدود 100 سالن سینما در سطح كشور ساخته شده، این تعداد را نسبت به جمعیت و نیاز كشور ناچیز خواند.

رییس سازمان امور سینمایی كشور افزود: براساس برنامه ریزی صورت گرفته قرار بود تا پایان سال 91، شمار سالن های سینمای كشور به 360 برسد اما اكنون این تعداد از 230 تا 240 سالن تجاوز نمی كند.

وی حمایت از علاقه مندان برای سرمایه گذاری در زمینه ساخت سالن سینما در سطح كشور را جزو برنامه های اصلی سازمان امور سینمایی عنوان كرد. ك/2

623/626/



:: برچسب‌ها: سیاه و سفید , سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 629
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()