نوشته شده توسط : brezzers

این روزها مصر تصویری دوگانه دارد؛ از یك سو با نزدیك شدن به زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، رقابت میان 13 نامزد این انتخابات، هر روز داغ تر شده و فضای پرنشاطی را در عرصه سیاسی و اجتماعی این كشور ایجاد كرده است. از سوی دیگر وقوع درگیری های خشونت بار همانند رخداد روز جمعه گذشته، بسیاری را بیمناك از پایان نیافتن خشونت و نزاع در این كشور كرده است.

*تصویر اول: رقابت های پرشور انتخاباتی

-------------------------------------------

نخستین انتخابات ریاست جمهوری مصر پس از سرنگونی حسنی مبارك رییس جمهوری پیشین این كشور، قرار است روزهای سوم و چهارم خرداد (23 و 24 مه) برگزار شود.

گرچه پیش از این انتخابات پارلمانی در مصر برگزار شده اما اهمیت انتخابات ریاست جمهوری با توجه به تعیین بالاترین مقام سیاسی در این كشور، قابل مقایسه با انتخابات پارلمانی نیست و همین مساله رقابت ها در این انتخابات را بالا برده است.

در این انتخابات، 13 نفر نامزد هستند كه مهمترین آنها عمرو موسی دبیركل پیشین اتحادیه عرب و وزیر امور خارجه پیشین مصر، محمد مرسی نامزد حزب آزادی و عدالت شاخه سیاسی اخوان المسلمین، احمد شفیق آخرین نخست وزیر مصر در دوران مبارك و عبدالمنعم ابولفتوح از اعضای سابق اخوان الملسمین هستند.

برگزاری انتخابات ریاست جمهوری به عنوان مرحله ای مهم از حیات سیاسی و اجتماعی مصر پس از مبارك باعث دامن زدن به اختلاف ها و رقابت های موجود شده است.

به طور كلی فضای كشور مصر در یك سال اخیر بعد از انقلاب، با فضای هر كشور دیگری كه رژیم جدیدی را جایگزین كرده، متفاوت است. گرایش های بسیاری در جامعه كنونی مصر خودنمایی می كند و چون مطبوعات و رسانه ها آزاد هستند، آنها هم می توانند گرایش ها را مشخص كرده و روی گرایش ها و افكار عمومی تاثیر زیادی بگذارند.

* تصویر دوم: كشمكش و نزاع شورای نظامی و مخالفان

-------------------------------------------------------------

درگیری های گسترده و خشونت بار جمعه گذشته در اطراف ساختمان وزارت دفاع این كشور میان نیروهای امنیتی و ارتش از یك سو و مخالفان شورای نظامی مصر از سوی دیگر منجر به كشته شدن یك نفر و زخمی شدن دست كم 400 نفر از معترضان و نیروهای امنیتی شد.

به دنبال درگیری های روز جمعه، به مدت 3 روز مقررات منع آمد و شد در بخش هایی از شهر قاهره به اجرا درآمد. همچنین گفته شد بیش از 300 نفر از بازداشت شدگان روز جمعه تا مشخص شدن روند تحقیق درباره حوادث این روز، دست كم باید پانزده روز در بازداشت باشند.

گرچه در میان معترضان گروه های لیبرال نیز حضور داشتند اما بیشتر معترضان هواداران جریان سلفی در مصر بودند. آنها از اینكه 'حازم ابواسماعیل' نامزد اصلی سلفی ها برای انتخابات ریاست جمهوری، رد صلاحیت شده، خشمگین بودند.

ابواسماعیل كه به دلیل تابعیت دوگانه مصری-آمریكایی مادرش از سوی كمیسیون انتخابات از ورود به رقابت های انتخاباتی منع شد، خود را قربانی 'طرح' مقامات نظامیان حاكم بر مصر می داند اما كمیسیون انتخابات گفته است كه هیچ سند و مدركی در اثبات این ادعا وجود ندارد.

جریان سلفی مصر كه در انتخابات اخیر پارلمانی در این كشور توانست پس از اخوان الملسلمین بیشترین آراء را از آن خود كند، می پنداشت نامزد اختصاصی این جریان بتواند یكی از بخت های اصلی پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری باشد تا بلكه آرزوی دست نیافتنی تصاحب پست ریاست جمهوری عملی شود. اما رد صلاحیت حازم ابواسماعیل، امیدهای آنها را نقش برآب كرد و خشم كنونی آنها نیز ناشی از همین مساله ارزیابی می شود.

پس از سرنگونی حسنی مبارك از قدرت، شورای عالی نظامی مصر به ریاست ارتشبد محمد حسین طنطاوی، زمام امور در این كشور را برعهده داشته است.

با این وجود این شورا همواره انتقادها و اعتراض های وسیعی را پیش روی خود دیده است. مخالفان، شورای نظامی مصر را متهم به پشت كردن به اهداف انقلاب، قبضه كردن قدرت، حذف و سركوب مخالفان و كارشنكنی در روند انتقال قدرت كرده اند.

در مقابل، شورای نظامی همواره این انتقادات را رد كرده و وعده داده كه پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری قدرت را به دولت جدید غیرنظامی واگذار می كند.

از سوی دیگر طی روزهای اخیر كشمكش و نزاع میان مجلس و دولت انتقالی مصر بالا گرفته است.

مجلس مصر دولت موقت این كشور به ریاست كمال الجنزوری را ناكارامد می داند و از ضرورت بركناری آن سخن می گوید.

مجلس مصر اخیرا طرحی را به شورای نظامی ارایه كرده كه بر اساس آن سه گزینه بركناری، استعفا و تغییرات در دولت موقت را مطرح كرده است. هرچند هنوز شورای نظامی پاسخ مشخصی به این درخواست نداده است.

در حالی كه بسیاری در مصر از كشمكش ها و نزاع های اخیر نگرانند و این وضعیت را برای آینده سیاسی این كشور خطرناك می دانند، برخی اما وضعیت كنونی را تا اندازه ای طبیعی می دانند و معتقدند علت اصلی چنین فضایی این است كه هنوز رژیم جدید به سامان نرسیده و از همین رو این امیدواری وجود دارد كه پس از برگزاری انتخابات و تشكیل دولت منتخب وضعیت تا اندازه زیادی عادی شود.

* مسیر پیش رو

-------------------

برخی تحلیل گران معتقدند شورای عالی نیروهای مسلح نیز كه در پی كنترل امور و گذار مسالمت آمیز در عین حفظ منافع اقتصادی است اگر در كامیابی نامزدهای خود در انتخابات ناامید شود ترجیح خواهد داد، عمر موسی ریاست جمهوری را بر عهده بگیرد تا اینكه اسلام گرایان این سنگر را فتح كنند.

فارغ از آنكه چه كسی رییس جمهوری شود و بتواند برای دست كم یك دوره در مصر بعد از مبارك به بالاترین منصب اجرایی و سیاسی دست یابد، سمت و سوی كلی تحولات مصر به طور جدی مورد بحث و مناقشه است. در واقع سوال آن است كه گذار دموكراتیك در مصر به چه نتیجه ای ختم خواهد شد؟ آیا گذار دموكراتیك خواهد بود و زمینه را به تدریج برای قدرت گیری نیروهای دموكراتیك فارغ از ایدئولوژی آنها هموار خواهد ساخت یا آنكه موجب بازتولید اقتدارگرایی در آن كشور خواهد شد.

طبیعی است كه اگر فضای رقابت های شدید انتخاباتی و همچنین ناامنی موجود در مصر بعد از مبارك ادامه پیدا كند، نوعی رضایت برای دخالت ارتش در سیاست فراهم خواهد شد.

تحقیق**9930**1358



:: برچسب‌ها: جشنواره ,
:: بازدید از این مطلب : 402
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers
عنان

به گفته عنان طرح صلح او آخرین فرصت برای جلوگیری از بروز جنگ داخلی تمام عیار در سوریه است

نماینده سازمان ملل در امور سوریه در نظر دارد برای ارزیابی نحوه اجرای طرح آتش بس پیشنهادی خود به سوریه سفر کند و مقامات سوری از ادامه شمارش آرا در انتخابات پارلمانی این کشور خبر داده اند.

روز چهارشنبه، ۲۰ اردیبهشت (۹ مه)، به نقل از سخنگوی کوفی عنان، نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه، گزارش شد که آقای عنان در نظر دارد برای ارزیابی نحوه اجرای طرح خود برای حل و فصل بحران سوریه به زودی به دمشق سفر کند.

این دومین سفر آقای عنان به سوریه از زمان قبول ماموریت تلاش برای خاتمه دادن به خشونت در سوریه در چارچوب طرحی است که از سوی سازمان ملل و اتحادیه عرب حمایت هم می شود.

آقای عنان پیشتر در مورد نقش طرح خود در پایان دادن به حدود چهارده ماه خشونت در سوریه گفته است که در صورت شکست این طرح، ممکن است نتوان مانع از بروز جنگ داخلی گسترده و طولانی مدت در سوریه شد.

آقای عنان در عین حال تاکید کرده که طرح صلح او "فرصتی بی انتها" محسوب نمی شود و لازم است حکومت سوریه از این فرصت محدود برای حل و فصل بحران سیاسی آن کشور استفاده کند.

بحران سیاسی سوریه با تقاضا از بشار اسد، رئیس جمهوری، برای اصلاحات سیاسی و مبارزه با فساد دولتی آغاز شد اما با اعزام نیروهای ارتش برای پایان دادن به اعتراضات، گسترش یافت و به تدریج، مطالبات معترضان به سرنگونی حکومت و حتی محاکمه و مجازات آقای اسد و مقامات ارشد حکومتی تبدیل شده است.

گفته می شود که خشونت های سیاسی سوریه تا دوازده هزار نفر کشته برجای گذاشته در حالیکه مقامات دولتی نیز از کشته شدن صدها تن از نظامیان و ماموران امنیتی توسط مخالفان مسلح حکومت خبر داده اند.

آقای عنان گفته است که اولویت او در حال حاضر "توقف کشتار" در سوریه است اما هشدار داده که با کاهش عملیات مستقیم نظامی، نسبت به گسترش غیرآشکار بازداشت ها، شکنجه و نقض حقوق بشر به شدت نگران است.

به گفته آقای عنان، با وجود اینکه حکومت سوریه با برقراری آتش بس از روز ۱۲ آوریل - حدود یک ماه پیش - موافقت کرده اما "همچنان به وارد کردن فشار علیه شهروندان" ادامه می دهد هر چند سعی می کند که این عملیات به شکلی مخفیانه تر به اجرا گذاشته شود.

شمارش آرا

دولت سوریه برگزاری انتخابات را بخشی از "اصلاحات" اسد برای گسترش مشارکت سیاسی قلمداد کرده است

طرح صلح کوفی عنان، که از حمایت اتحادیه عرب هم برخوردار است، علاوه بر اجرای آتش بس توسط ارتش سوریه و مخالفان مسلح، موارد دیگری از جمله آزادی زندانیان سیاسی، آزادی تظاهرات اعتراضی، دسترسی آزادانه سازمان های امدادرسانی به ساکنان مناطق درگیری، آزادی عمل نمایندگان رسانه ها جهت خبررسانی و ایجاد زمینه مناسب برای استقرار دموکراسی در سوریه را شامل می شود.

اگرچه دولت سوریه این طرح را پذیرفته، اما برخی از منتقدان حکومت نسبت به تعهد بشار اسد به توقف سرکوب ایراز تردید کرده و گفته اند که قبول این شرایط به منزله آن است که حکومت کنونی سوریه به خواست اکثریت مردم این کشور گردن نهد که نتیجه آن، تغییر رژیم است.

به گفته آنان، هدف دولت سوریه از قبول این طرح کاهش فشار بین المللی از جمله حمایت از مخالفان حکومت و پایان دادن به اعتراضات کنونی است با این امید که با تثبیت مجدد قدرت و انحراف افکار عمومی جهانیان از اوضاع این کشور، بتواند قاطعانه با مخالفان برخورد کند.

اصلاحات و انتخابات

در همانحال، مخالفان بشار اسد و برخی کشورهای غربی، ضمن ابراز بی اعتمادی نسبت به تمایل آقای اسد به خاتمه خشونت علیه شهروندان، همچنان خواستار افزایش فشار بر حکومت سوریه در جهت توقف کامل خشونت و اجرای تمامی محتوای طرح صلح کوفی عنان بوده اند.

رجب طیب اردوغان، نخست وزیر اسلامگرای ترکیه که تا قبل از بروز ناآرامی در سوریه از حامیان بشار اسد به شمار می رفت، گفته است باید شمار صلحبانان اعزامی به سوریه به چند هزار نفر افزایش یابد تا بتوان "تصویری کامل از شرایط این کشور به دست آورد."

بان کی مون

دبیرکل سازمان ملل هم انتخابات سوریه را مایه استهزا دانسته است

نخست وزیر ترکیه، ضمن حمایت از طرح کوفی عنان، در پاسخ به این سئوال که احتمال موفقیت این طرح را چگونه ارزیابی می کند گفته است "اگر کسی از من بپرسد تا چه اندازه امیدوارم، پاسخ من است که امیدم را از دست داده ام."

سوزان رایس، نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد هم ضمن ابراز بی اعتمادی به حسن نیت حکومت سوریه در اجرای طرح صلح، گفته است که هدف نهایی باید کناره گیری بشار اسد باشد.

در همانحال، رسانه های دولتی سوریه از ادامه شمارش آرا در انتخابات پارلمانی این کشور، که روز دوشنبه برگزار شد، خبر داده اند و خبرگزاری دولتی سوریه - سانا - با گزارش "استقبال گسترده مردم" از جمله در شهرهایی مانند حما، از مراکز اعتراضات ضد دولتی، افزوده است که پس از خاتمه شمارش آرا، فهرست برندگان انتخابات مشخص خواهد شد.

مقامات سوری انتخابات اخیر پارلمانی را که براساس قانون جدید انتخابات برگزار می شود، بخشی از "اصلاحات" بشار اسد دانسته و گفته اند که این اصلاحات امکان مشارکت تمامی گرایش های سیاسی سوریه را فراهم کرده است.

پارلمان سوریه دویست و پنجاه کرسی دارد که طبق قانون قبلی انتخابات، بیش از یکصد و شصت کرسی آن در انحصار "جبهه ملی پیشرو" متشکل از تعدادی تشکل و حزب سیاسی به رهبری حزب حاکم بعث قرار داشت اما مقامات سوری گفته اند که براساس قانون جدید، احزاب دیگری که به ثبت رسیده باشند و همچنین نامزدهای مستقل هم می توانند به پارلمان راه یابند.

انتخابات سوریه

مقامات سوریه برگزاری انتخابات را نشانه ای از حمایت مردم از اصلاحات حکومت معرفی کرده اند

دبیرکل سازمان ملل، دولت ایالات متحده و احزاب و گروه های مخالف حکومت سوریه این انتخابات را به تمسخر گرفته و مردود دانسته اند اما رسانه های جمهوری اسلامی از این انتخابات به عنوان بخشی از اصلاحات مورد نظر بشار اسد حمایت کرده اند.

خبرگزاری دولتی سوریه - سانا - به نقل از رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت خارجه ایران، گفته است که جمهوری اسلامی از اصلاحات به رهبری بشار اسد در سوریه حمایت می کند و برگزاری انتخابات پارلمانی در این کشور را گامی در جهت اجرای این اصلاحات می داند.

آقای مهمانپرست با تکرار اخبار رسانه های دولتی سوریه در مورد مشارکت گسترده رای دهندگان در انتخابات روز دوشنبه، این مشارکت را زمینه ساز حل و فصل مشکلات سیاسی سوریه دانسته و از کشورهای خارجی خواسته است تا از کمک به مخالفان مسلح حکومت سوریه خودداری ورزند و افزوده است که مسلح کردن "گروه های تروریستی" به وخامت اوضاع می افزاید.

به گزارش سانا، سخنگوی وزارت خارجه ایران اعتراضات سیاسی علیه حکومت سوریه را به عوامل خارجی نسبت داده و گفته است که اسرائیل می کوشد سوریه را به دلیل نقش محوری این کشور در "جبهه مقاومت" بی ثبات کند.



:: برچسب‌ها: آلمان ,
:: بازدید از این مطلب : 442
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا از بنیاد ملی بازی های رایانه ای، مسعود اطیابی افزود: بیشتر بازی های خارجی در كشور مورد توجه مخاطبان خود قرار گرفته اند و مهمترین دلیل این امر، كیفیت بالای بازی های خارجی در سطح گرافیكی ، رنگ بندی و پردازش بوده و به هر حال كیفیت این بازی ها از آثار داخلی بالاتر است.

وی یادآور شد: برگزاری نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای به دست اندركاران عرصه گیم كمك می كند تا درصنعت بازی های رایانه ای با دیگر كشورها به رقابت بپردازند و از تجربیات آنها در این خصوص استفاده كنند.

كارگردان فیلم سینمایی 'اخلاقتو خوب كن' یادآور شد كه البته طبیعی است در این جشنواره اجازه حضور تمام بازی های رایانه ای خارجی داده نشود و آن به این دلیل است كه بسیاری از این تولیدات متناسب با اخلاق و شئونات جامعه ما نیست.

اطیابی توضیح داد: بازی های رایانه ای خارجی در كشور به دلیل تنوع در بازی ها و طراحی بنا برنوع علایق مخاطب، شناخته شده است و در این 12سال كه از ورود بازی ها رایانه ای به كشور می گذرد حضور این قبیل تولیدات در جمع خانواده ها بسیار چشمگیر بوده كه لازم است در این زمینه تدابیر مناسبی اندیشیده شود.

عضو كمیته ساماندهی صنوف سینمایی تاكید كرد: حضور بخش خصوصی در عرصه بازی های رایانه ای بسیار مفید است چراكه سرمایه گذاران داخلی با محصولات وتولیدات داخلی از نزدیك آشنا شده و در زمینه سرمایه گذاری در بین آنها رغبت ایجاد می شود و این از مهمترین دستاورد جشنواره به شمار رود.

به گفته اطیابی، حضور خانوداه ها در جشنواره باعث می شود تا آنان با انواع بازی ها از نزدیك آشنا شوند و شناخت دقیقی از سلایق و علایق فرزندان خود بدست آورند و در انتخاب بازی های رایانه ای انتخاب های مناسبی انجام دهند.

دومین نمایشگاه و جشنواره بازی های رایانه ای تهران 6 تا 10 تیرماه سالجاری در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می شود.

فراهنگ**1983**1588



:: برچسب‌ها: بهار , جغرافیایی برچسب ,
:: بازدید از این مطلب : 526
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش فارس به نقل از ، میشل سلیمان در تلگرافی به فرانسوا اولاند رئیس جمهور منتخب فرانسوی‌ها، موفقیت وی در انتخابات را به وی تبریک گفت. در این پیام آمده است: ملت فرانسه شما را انتخاب کرد تا حاکمیت فرانسه را برای 5 سال آینده در اختیار داشته باشید، این نشان می دهد که آنها پروژه های شما را تایید می کنند، پروژه هایی که شما می خواهید بر اساس آنها دیدگاه جدید را در همگرایی با چالش های فراروی فرانسه و اروپا ایجاد کنید.



:: برچسب‌ها: پارک , عکاسی , تورنتو ,
:: بازدید از این مطلب : 447
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، میدان نفتی آزادگان که بزرگترین میدان نفتی کشور است، با سیاست مسئولان نفتی به یک میدان چندپاره تبدیل شده است که در این گزارش به آن پرداختیم. البته موضوع تنها به اینجا ختم نمی شود بلکه حتی یک لایه نفتی و چاه هایی که برروی این لایه نفتی قرار دارد نیز توسط شرکت ملی نفت ایران تقسیم شده است که این کار هیچ توجیه اقتصادی و فنی ندارد و از نظر کارشناسان نفتی مخازن نفتی و گازی باید به صورت یکپارچه مدیریت شود.



:: برچسب‌ها: تورنتو , گل , اقیانوس ,
:: بازدید از این مطلب : 493
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از آسوشیتد پرس در حالی که سرمایه گذاران بین المللی به شدت نگران وضعیت سیستم بانکی و مالی اسپانیا هستند ، ماریانو راخوی تاکید کرد در صورت نیاز و لزوم دولت اسپانیا نقدینگی بیشتری را به بانکهای بزرگ این کشور تزریق خواهد کرد .

وی بدون اشاره به جزییات این طرح افزود ، تزریق نقدینگی و اعطای وام های بلند مدت به بانکهای بحران زده اسپانیا تنها یک گزینه است که در صورت اجبار این کار را انجام خواهیم داد .

وی تصریح کرد دولت اسپانیا هیچ ابایی ندارد که از منابع مالی عمومی برای نجات بانکهای بزرگ اسپانیا استفاده کند . سایر کشورهای اروپایی نیز این اقدام را انجام داده اند .

قرار است اقدامات جدید دولت اسپانیا برای نجات سیستم بانکی پس از برگزاری نشست کابینه در روز جمعه اعلام شود . رشد اقتصادی اسپانیا در سه ماه نخست 2012 میلادی بار دیگر کاهش یافت تا این کشور با دومین رکود اقتصادی از سال 2009 میلادی روبرو شود .

پس از ترکیدن حباب مسکن در اسپانیا در سال 2008 میلادی این کشور با بحران مالی و افزایش نرخ بیکاری روبرو شده است . نرخ بیکاری این کشور به بیش از 24.4 درصد رسیده است و نیمی از جوانان اسپانیایی بیکار هستند .

بانک مرکزی اسپانیا اعلام کرد سیستم بانکی این کشور هم اکنون بیش از 230 میلیارد دلار بدهی های بد دارد . در حالی که دولت اسپانیا برای اعطای کمکهای مالی به موسسه بانکی بانکیا چهارمین بانک بزرگ این کشور آماده می شود رودریگو راتو رییس این بانک استعفای خود را اعلام کرد . وی در سالهای 2004 تا 2007 میلادی رییس صندوق بین المللی پول بوده است . 

وزیر دارایی اسپانیا نیز اخیرا از برنامه دولت این کشور برای اجرای اصلاحات ساختاری در سیستم بانکی خبر داده است .



:: برچسب‌ها: ابرها ,
:: بازدید از این مطلب : 455
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از حسینعلی شهریاری، افزود: بند ب ماده 34 برنامه پنجم توسعه کشور اهداف را در این زمینه تبیین کرده است، بنابراین خود وزارتخانه باید کاری کند که مردم با رفتن به مراکز درمانی رایگان درمان شده یا فرانشیز خیلی کمی پرداخت کنند.



:: برچسب‌ها: حیوانات ,
:: بازدید از این مطلب : 436
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش خبرنگار پارلمانی فارس، جبار کوچکی نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی امروز سه شنبه طی اختیاری در صحن علنی مجلس به اصل 3 قانون اساسی استناد کرد و گفت: ماده 51 قانون برنامه گفته در زمانی که مجوز استخدام برای کسی وجود دارد باید استخدام آن فرد در اولویت قرار گیرد.



:: برچسب‌ها: آیفون ,
:: بازدید از این مطلب : 403
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

عزت‌الله یوسفیان ملا در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در مورد تکلیف مازاد درآمد نفتی در لایحه بودجه 91 گفت: هنوز تصمیم قطعی برای مازاد درآمد نفتی گرفته نشده و در جلسه بعد از ظهر در کمیسیون تلفیق در این باره تصمیم گرفته می‌شود.



:: برچسب‌ها: رودخانه , موسیقی ,
:: بازدید از این مطلب : 454
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

ژیلا باقری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس؛ با اشاره به آخرین آمار مهد‌های کودک استان تهران اظهار داشت: در حال حاضر حدود 870 مهد‌کودک در استان تهران فعال هستند که از این تعداد بالغ بر 500 مهد‌کودک در تهران فعالیت می‌کنند.



:: برچسب‌ها: سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 386
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 ارديبهشت 1391 | نظرات ()