نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش خبرنگار قضایی فارس، محمدرضا دشتی اردکانی رئیس کانون سردفتران و دفتریاران، گفت: در راستای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی ایران و تلاش در جهت جامه عمل پوشاندن به منویات مقام معظم رهبری، از تمامی همکاران و حقوقدانان سراسر کشور درخواست شده تا با همراهی و همیاری و کمک همدیگر، در انتخابات دوازدهم اسفند امسال، حضوری جدی و فعال داشته باشند.



:: برچسب‌ها: جشنواره , دره عمیق و باریک ,
:: بازدید از این مطلب : 535
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، سید امیرحمزه بهاری پیش از ظهر امروز در نشستی با مسئولان سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: با احداث 80 هکتار باغ، سطح باغات استان هرمزگان افزایش یافت.



:: برچسب‌ها: ظروف چینی ,
:: بازدید از این مطلب : 494
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، علیرضا زاکانی رئیس ستاد انتخابات جبهه متحد اصولگرایان عصر روز گذشته طی سخنانی در نشست سراسری کارگری جبهه متحد اصولگرایان گفت: انقلاب اسلامی به دنبال تکثیر جامعه اسلامی در سایر جوامع و تشکیل تمدن اسلامی است، ولی آنچه که هنوز به آن دست نیافته‌ایم، تشکیل جامعه اسلامی است، جامعه‌ای که در آن فقر و فساد و تبعیض وجود ندارد و پیشرفت و معنویت در آن به چشم می‌خورد.



:: برچسب‌ها: کریسمس , اسکاتلند , رودخانه ,
:: بازدید از این مطلب : 488
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش خبرگزاری فارس، پس از اعلام نظر شورای نگهبان درباره صلاحیت نامزدهای نمایندگی نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، اسامی نامزدهای جبهه متحد اصولگرایان در 5 استان کشور نهایی شد.



:: برچسب‌ها: رنگ , توکیو , زنده ,
:: بازدید از این مطلب : 482
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

روز گذشته سازمان ملل متحد با اعزام 5000 نیروی اتحادیه افریقا و افزایش تعداد این سربازان به 17 هزار نفر موافقت کرد.

کنفرانسی در لندن با شرکت رهبران کشورهای غربی و کشورهای آفریقایی آینده سومالی را به بحث می گذارد.

تهدید تروریسم، و دزدی دریایی از جمله موضوعات مورد بحث در کنفرانس لندن است.

نمایندگان 40 کشور جهان قرار است در این کنفرانس برای کمک به سومالی که سال هاست درگیر جنگ داخلی و قحطی است رویکردی مشترک بیابند.

انتظار می رود رهبران این کشورها بر سر کمک مالی برای مدارس، بیمارستان ها و نیروی پلیس به توافق برسند.

عبدولی محمد علی، نخست وزیر سومالی که همراه با دیگر مقامات عالیرتبه دولت در این کنفرانس شرکت می کند هشدار داده که کشورش در "مقطعی حساس" قرار دارد و به کمک های بیشتر بین المللی نیازدارد.

هیلاری کلینتون وزیرخارجه آمریکا، گودلاک جاناتان رییس جمهوری نیجریه، ملس زناوی رهبر اتیوپی و بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد در میان رهبرانی هستند که قرار است به این مذاکرات بپیوندند.

روز چهارشنبه شورای امنیت سازمان ملل متحد با افزایش 5000 نفری سربازان اتحادیه آفریقا و رساندن تعداد این نیروها در سومالی به 17 هزار نفر موافقت کرد. اعضای شورای امنیت در عین حال با افزایش بودجه این ماموریت و تمدید زمان آن موافقت کردند.

واقع گرایی

ویلیام هیگ وزیرخارجه بریتانیا به تازگی به سومالی سفر کرده است

همزمان نیروهای سومالی و اتیوپی توانسته اند یکی از پایگاه های استراتژیک الشباب در جنوب غرب کشور را در اختیار بگیرند. الشباب کنترل بخش هایی از کشور را در دست دارد و اخیرا به القاعده پیوسته است.

شورشیان اسلام گرا که از سال 2007 با دولت سومالی (که توسط جامعه بین المللی به رسمیت شناخته می شود) می جنگند می گویند کنفرانس لندن تلاشی دیگری برای "مستعمره کردن" سومالی است.

بریتانیا می گوید از آنجا که فعالیت گروه های شبه نظامی و دزدان دریایی از سواحل شرقی سومالی منافع بریتانیا در منطقه را مستقیما تهدید می کند و برای ثبات و امنیت جهان نیز خطرناک است، تمرکز بیشتر بر کشور سومالی ضرورت دارد.

ناوهای بریتانیا و سایر کشور ها برای گشت زنی به اقیانوس هند نزدیکی سواحل سومالی اعزام شده اند تا با حملات دزدان دریایی مقابله کنند.

این نیروها توانسته اند چند مورد تلاش برای گروگان گیری را در ماه های اخیر خنثی کنند.

بریتانیا در عین حال گفته امکان افزایش مشاوران نظامی خود را که در حال حاضر به نیروهای اوگاندایی متعلق به اتحادیه آفریقا آموزش می دهند رد نمی کند.

کنیا نیز نیروهای خود را برای مقابله با الشباب به سومالی فرستاده و این گروه را عامل چند گروگان گیری در خاک خود در سال گذشته خوانده است.

آقای کامرون روز چهارشنبه به پارلمان بریتانیا گفت جامعه بین المللی برای مقابله با چند چالشی که در سومالی پیش رو دارد به رویکردی هماهنگ نیازمند است.

وی گفت برای این کار باید پایه های کار را در نه تنها در جامعه بین الملل که بیشتر از همه در میان خود مردم سومالی بنیان گذاشت تا به کشوری امن تر و قدرتمند تر برسند.

به گفته نخست وزیر بریتانیا این کار به معنی مقابله با دزدان دریایی، و حمایت از ماموریت اتحادیه آفریقا در سومالیست: "همچنین به معنی همکاری با تمام بخش های سومالی و دادن فرصتی دوباره به این کشور."

ویلیام هیگ وزیر خارجه بریتانیا که اوایل ماه جاری به سومالی سفر کرده گفت درباره آنچه در کنفرانسی یک روزه می توان انجام داد واقع گراست اما ثبات بیشتر سومالی به نفع منطقه و نیز به نفع بریتانیاست.

رهبران سومالی گفته اند مشکلات این کشور تنها با راه حل های نظامی رفع نمی شود و همزمان باید تمرکزی بیشتر بر افزایش کمک های انسان دوستانه، تحصیلات و نظم و قانون صورت بگیرد.

نخست وزیر سومالی به بی بی سی گفت کشورش در یک مقطع حساس قرار دارد و به میزان بسیار زیادی پول نیازمند است.

آقای علی گفت: " سومالی در مقطعی حساس در تاریخ خود قرار دارد. ما می خواهیم از دوره جنگ سالاری، تروریسم و دزدی دریایی به دوره صلح و ثبات برسیم."

" 20 سال بی قانونی، خشونت و بی نظمی کافی است. سومالی برای گام به جلو حاضر است."

با این همه سخنگوی گروه الشباب به یک روزنامه سومالی گفته: "بریتانیا باید متوجه باشد که مسلمانان مدتهاست که به سینه امپریالیسم بریتانیا دست رد زده اند و بیهودگی این تلاش تازه شان نیز کاملا هویداست."

علیرغم اینکه سال گذشته الشباب از موگادیشو پایتخت سومالی بیرون رانده شده، هنوز قادر است در این شهر به حملات انتحاری دست بزند.



:: برچسب‌ها: رودخانه , سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 466
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش خبرگزاری فارس، سازمان بسیج مستضعفین در واکنش به اهانت جمعی از نظامیان خبیث آمریکایی برای آتش زدن قرآن کریم بیانیه‌ای صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:



:: برچسب‌ها: خام , ساحل , ظروف چینی ,
:: بازدید از این مطلب : 540
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد شاید بتوان گفت در سه دهه اخیر و پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران با توجه به نگاه رهبرکبیر انقلاب اسلامی به بانوان، برنامه‌ریزی برای زنان و چگونگی دخیل شدن آنان در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی ، اقتصادی و سایر موارد یکی از مهمترین دغدغه‌های صاحب‌نظران، اندیشمندان، متفکران و دستگاه‌های اجرایی است.



:: برچسب‌ها: گربه , عروسی , ظروف چینی ,
:: بازدید از این مطلب : 535
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

منطقه قفقاز، حائلی میان روسیه و خاور میانه

تنش‌ها میان ایران و غرب به منطقه قفقاز هم کشیده شده است. چندی پیش یک بمب که زیر یک خودرو سفارت اسرائیل کار گذاشته شده بود، خنثی شد.

به نظر می رسد که ایران و اسرائیل اکنون درگیر یک جنگ مخفیانه تهدید، بمب گذاری و ترور در منطقه قفقاز هستند، منطقه ای که در دوره های گذشته در حوزه نفوذ روسیه قرار داشته است.

برنامه تحقیقات هسته ای ایران هدف جاسوسان غربی قرار دارد هر چند که دولت ایران ادعاهای رهبران غربی مبنی بر تلاش ایران برای ساختن بمب اتمی را رد می کند.

طرح بمب گذاری علیه منافع اسرائیل در تفلیس، پایتخت گرجستان، تنها سه هفته پس از اعلام دولت جمهوری آذربایجان مبنی بر بازداشت سه نفر به اتهام ترور سفیر اسرائیل در باکو صورت گرفت.

ایران هفته گذشته گفت که قاتلان یک دانشمند هسته ای آن کشور که ماه گذشته میلادی کشته شد، از طریق جمهوری آذربایجان فراری داده شدند.

تنش‌ها حکایت از آن دارد که جاسوسان ایرانی و عوامل سازمان امنیتی اسرائیل، موساد، در کشورهای جنوب قفقاز (گرجستان، آذربایجان و ارمنستان) فعال هستند.

آلکساندر روندلی، یک تحلیلگر سیاسی گرجی می گوید که قفقاز مثل سوئیس قبل از جنگ جهانی دوم است و "همه از جنوب قفقاز در این جنگ مخفی استفاده می کنند. هیچ شکی در این باره نیست."

جمهوری آذربایجان که در مرز شمال غربی ایران واقع شده، روابط عمیق تاریخی و فرهنگی با ایران دارد و تخمین زده می شود که حدود ۲۰ میلیون نفر از جمعیت ایران آذری زبان هستند.

گرجستان که سال گذشته مقررات صدور ویزا را برای ایرانیان لغو کرد، اکنون برای کمک به احیای اقتصاد خود تجارت و توریسم زیادی را از ایران جذب کرده است. سال گذشته شصت هزار جهانگرد ایرانی به گرجستان سفر کردند.

در همین حال، جمهوری های گرجستان و آذربایجان هر دو از متحدان نزدیک غرب هستند و به نیروهای نظامی ناتو در افغانستان سرباز فرستاده اند و با اروپا هم رابطه تجاری قوی دارند.

هدف اصلی سیاست خارجی گرجستان عضویت کامل در ناتو و اتحادیه اروپا است. آذربایجان هم یک تامین کننده بزرگ نفت غرب، از جمله اسراییل، است و در قبال نفت از اسرائیل اسلحه می خرد.

امپراتوری‌های ایران، عثمانی و روسیه در گذشته، سال‌ها بر سر این منطقه کوهستانی جنگیده اند.

سه جمهوری گرجستان، ارمنستان و آذربایجان تا سال ۱۹۹۱ بخشی از اتحاد جماهیر شوروی بودند ولی از زمان فروپاشی شوروی به بعد، ایران و ترکیه (که عملا جانشین امپراتوری عثمانی است) مجددا اعتماد به نفس گذشته خود را باز پیدا می کنند.

بدین ترتیب منطقه قفقاز باری دیگر میان سه قدرت روسیه، ایران و ترکیه قرار گرفته است و با این که کشورهای منطقه قفقاز نمی توانند همسایه های خود را انتخاب کنند، در انتخاب دوستان و متحدان خود صریح بوده اند.

جمهوری آذربایجان از زمان پایان جنگ سرد علاوه بر روسیه، با آمریکا و ترکیه نیز رابطه نزدیک سیاسی برقرار کرده است.

جمهوری آذربایجان اکنون یک پایگاه بزرک نظامی آمریکا برای اعزام سرباز و ارسال سوخت و وسایل نظامی به افغانستان است.

روسیه یک پایگاه راداری در جمهوری آذربایجان دارد و گفته است که اجازه خواهد داد که آمریکا از آن برای ردیابی موشک‌های ایران استفاده کند. آمریکا و روسیه پس از حملات یازدهم سپتامبر سال ۲۰۰۱ در گرجستان نیز همکاری کرده اند.

اما نتیجه هر گونه حمله احتمالی آمریکا یا اسرائیل علیه ایران چه خواهد بود؟ تحلیلگران اتفاق نظری در این خصوص ندارند. اما آقای روندلی می گوید که بزرگترین خطر برای گرجستان از سوی روسیه خواهد بود نه ایران.

این دو کشور در سال ۲۰۰۸ به جنگ رفتند و سربازان روسی امروز هنوز در ۲۰ در صد خاک گرجستان حضور دارند.

برخی از مردم گرجستان نگرانند که روسیه از حمله غرب به ایران به عنوان بهانه ای استفاده کند تا حضور و نفوذ خود را در قفقاز تقویت کند. چرا که این منطقه در دید کرملین "حیاط خلوت" روسیه تلقی می شده است و یک حائل مطمئنی میان خاک روسیه و کشورهای خاور میانه است.

گرجی ها بخصوص از طرح روسیه برای انجام مانورهای نظامی گسترده در منطقه قفقاز در ادامه سال جاری نگران هستند.

علاوه بر این، هر گونه درگیری نظامی جدی با ایران می تواند از لحاظ ابعاد انسانی هم فاجعه‌بار باشد؛ ممکن است صدها هزار نفر از مرزهای ایران و آذربایجان بگذرند و وارد کشوری شوند که خود مشکل یک میلیون نفر آواره از زمان جنگ با ارمنستان دارد.

تحلیلگران در مورد یک مسئله اتفاق نظر دارند و آن این که هیچ یک از کشورهای منطقه خواستار تنش و یا ناآرامی بیشتر نیستند.

بدین ترتیب، طرح بمب‌گذاری اخیر در تفلیس احتمالا بخشی از یک جنگ روانی و پنهان باشد. اما مردم قفقاز پس از سال‌ها جنگ و بی ثباتی، بیش از هر چیز دیگر به دنبال ثبات هستند.



:: برچسب‌ها: کانادا ,
:: بازدید از این مطلب : 510
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش خبرنگار قضایی فارس، مصطفی پورمحمدی عصر امروز در اختتامیه یازدهمین همایش بین‌المللی ترافیک با اعلام این مطلب افزود:‌ اگر بخواهم به عنوان یک طلبه به موضوع ترافیک و حمل‌ونقل نگاه کنم باید بگویم که اصلی‌ترین موضوع انسانها رفت و آمد است به گونه‌ای که در ادبیات دینی در تعریف انسان می‌گویند انسان موجودی مسافر است و این دنیا محل استقرار و ماندن نیست و کل زندگی انسان یک مسافرت است.



:: برچسب‌ها: نور , خانواده ,
:: بازدید از این مطلب : 500
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری آلمان، "جی کارنی" سخنگوی کاخ سفید در واکنش به دیدار هیأت کارشناسان آژانس از ایران اعلام کرد: ما از عدم توافق هفته جاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) در خصوص صدور مجوز به آژانس برای بازرسی کامل اتهامات جدی (علیه برنامه هسته‌ای ایران) که در گزارش نوامبر سال گذشته میلادی مطرح شد، متأسفیم.



:: برچسب‌ها: عروسی ,
:: بازدید از این مطلب : 496
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()